Ότι κινδύνεψε να πεθάνει αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Παρθένης
Showbiz

Ότι κινδύνεψε να πεθάνει αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Παρθένης

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε πριν λίγες μέρες ο Αλέξανδρος Παρθένης στην Μαρία Σταματέρη και την εκπομπή "Gala" που θα μεταδοθεί την Κυραική που μας έρχεται.

Μετά από αρκετό καιρό ο Αλέξανδρος Παρθένης μιλάει για όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την προσωπική του ζωή, την καριέρα του, καθώς και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον κράτησε μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναφέρεται στον τελευταίο του χωρισμό (σ.σ από την Σοφία Αλιμπέρτη) και παραδέχεται τα προσωπικά του λάθη σ’ αυτή τη σχέση, ενώ θυμώνει με τα περιοδικά που του «χρεώνουν» σχέσεις που ποτέ δεν είχε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε εβδομάδα μου χρεώνουν άλλη κοπέλα. Είναι πρόστυχο».

Για πρώτη φορά εξομολογείται μπροστά στην κάμερα τα πάντα για την περιπέτεια της υγείας του και δεν φοβάται να λυγίσει λέγοντας: «Ήταν ένα πάρα πολύ σοβαρό χειρουργείο κι επειδή δεν ήξερα αν θα βγω ζωντανός, έβαλα τα κλάματα». Αποκαλύπτει ακόμα σε ποιο πρόσωπο τηλεφώνησε αμέσως μόλις έμαθε τη διάγνωση του γιατρού για να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους, ενώ μιλάει με κάθε λεπτομέρεια για τις φετινές μοναχικές διακοπές του στην Πάρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved