Γνωστός ζεν πρεμιέ δηλώνει: «Μου αρέσει να ταλαιπωρώ τις γυναίκες, αλλά... γλυκά»
Showbiz

Γνωστός ζεν πρεμιέ δηλώνει: «Μου αρέσει να ταλαιπωρώ τις γυναίκες, αλλά... γλυκά»

Νέος, ανερχόμενος και με εκατοντάδες κατακτήσεις στο ενεργητικό του είναι ο ηθοποιός ο οποίος δεν θέλει να μιλά πολύ για τον εαυτό του αλλά ταλαιπωρεί αρκετά το αντίθετο φύλλο.

Ο γνωστός ζεν πρεμιέ και πρωταγωνιστής της σειράς steps, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, μίλησε στο «Made In Star» για τις τηλεοπτικές δουλειές στις οποίες έχει συμμετάσχει μέχρι στιγμής, από τις οποίες ξεχωρίσει το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο. Αυτήν τη περίοδο συμμετέχει στην παράσταση «είδα τον Χάρη με τα μάτια μου» και συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με τον Χάρη Ρώμα. «Τον εκτιμώ πολύ τον Χάρη Ρώμα. Είχα συνεργαστεί και πέρυσι μαζί του και ήταν πραγματικά μια υπέροχη συνεργασία», δήλωσε.

Οι ρόλοι του «έχουν κάτι από εκείνον, αλλά δεν είναι 100% ταυτισμένοι με την ψυχοσύνθεσή του».

Ωστόσο, αυτό που δεν περνά απαρατήρητο είναι οι ουρές που σχηματίζουν οι θαυμάστριές του σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, προκειμένου να τον δουν από κοντά και να του αποσπάσουν ένα αυτόγραφο. Θα έκανε ποτέ σχέση με θαυμάστριά του; «Μπορεί και να τύχει, αλλά όχι ότι θα πω μόνος μου σε αυτήν την διαδικασία. Ποτέ δεν λέω ποτέ», ανέφερε.

Η σχέση του με τις γυναίκες, πάντως, μπορεί να μην είναι πάντα τέλεια και ιδανική, είναι όμως πάντα αληθινή και ειλικρινής. «Τις ταλαιπωρώ τις γυναίκες, αλλά γλυκά. Νομίζω ότι όλοι θέλουν την ταλαιπωρία τους, αρκεί να μην περάσει το όριο. Οι σχέσεις θέλουν παιχνίδισμα. Τουλάχιστον είμαι αληθινός, δηλαδή ό, τι πω θα γίνει. Θα χτυπήσω και το χέρι μου στο τραπέζι, αλλά θα το χτυπήσω τις ίδιες φορές που θα το χτυπήσει και η απέναντί μου», τόνισε, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει κάνει σχέση με μεγαλύτερή του γυναίκα.

Θέλει να κάνει παιδί, όχι όμως και γάμο. Σε γενικές γραμμές, αποφεύγει τις πολλές εμφανίσεις, γιατί δεν θέλει να δίνει αφορμές για σχόλια. «Έτσι όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα, ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει. Εγώ θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός και να κρατάω τις ισορροπίες μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved