Σπύρος και Κιμ Μεταξά: Πούλησαν τα πάντα και ζουν στο εξωτερικό!
VIP Life

Σπύρος και Κιμ Μεταξά: Πούλησαν τα πάντα και ζουν στο εξωτερικό!

Την ώρα που όλοι οι πλούσιοι και διάσημοι της χώρας μας παλεύουν ώστε να διατηρήσουν τα κέρδη τους ή –ακόμα και χειρότερα- να σώσουν τις περιουσίες τους, ένας πολύ έξυπνος –όπως αποδείχτηκε- Έλληνας δισεκατομμυριούχος, ο Σπύρος Μεταξάς τα έχει πουλήσει όλα, έχει απαλλαγεί από τα βάσανα και τις δουλειές και ζει ευτυχισμένος μαζί με τη σύζυγό του στο εξωτερικό.

Ο ίδιος μαζί με την Κιμ Μεταξά σπάνια πλέον ταξιδεύουν στην Ελλάδα αφού ζουν στην Ελβετία, το Παρίσι και το Λονδίνο ενώ πρόσφατα εκποίησαν ένα ακόμα περιουσιακό τους στοιχείο, την υπέροχη βίλα τους στη Μύκονο, της οποίας η πώληση συζητήθηκε ιδιαίτερα στα κοσμικά πηγαδάκια.
Όσο για τη ζωή τους σήμερα, είναι πολίτες του κόσμου αφού τους αρέσει να ταξιδεύουν στις πιο όμορφες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Στο Παρίσι είναι η βάση τους όπου έχουν αγοράσει ένα πολυτελές διαμέρισμα, σύμφωνα με το Ciao, ενώ η καθημερινότητά τους είναι ήρεμη και πολύ ευχάριστη. Από τους αγαπημένους τους προορισμούς είναι και το Γκσταάντ της Ελβετίας όπου τους αρέσει να περνούν την περίοδο των γιορτών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved