Οι αντίπαλες της Ρίας
G-Sexy

Οι αντίπαλες της Ρίας

Η sexy Ρία Αντωνίου δίνει τον καλύτερο εαυτό της προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα στον χορό μέσα από το ιταλικό «Dancing with the stars» που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου.

Δεν είναι όμως η μόνη καλλονή στο σόου, αφού απέναντί της έχει τρεις πολύ δυνατές αντιπάλους. Η «Espresso της Κυριακής» σας παρουσιάζει τα «δυνατά χαρτιά» του ιταλικού σόου, το οποίο αναμένεται να απασχολήσει πολύ τα ταμπλόιντ και τις εκπομπές lifestyle της Ιταλίας.

Κατ’ αρχάς θα αναφερθούμε στην Claudia Andreatti, πρώην Μις Ιταλία (δηλαδή εστεμμένη σαν τη δική μας Ρία), που θεωρείται μία από τις πιο γοητευτικές και αγαπητές παρουσιάστριες της ιταλικής τηλεόρασης. Συνεχίζουμε με τη μελαχρινή και αρκετά γοητευτική Ariadna Romero. Είναι μια sexy Λατινοαμερικανή (κατάγεται από την Κολομβία) και έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Λεονάρντο Πιερατσιόνι «Finalmente la felicita».

Τρίτη και… φαρμακερή αντίπαλος της Ρίας είναι η πρώην κριτής του ιταλικού «X-Factor» Αnna Tatangelo, η οποία έχει ήδη απασχολήσει τα ιταλικά μέσα με τη συμμετοχή της στο ταλεντ σόου λόγω του εκρηκτικού ταμπεραμέντου της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved