Σε διπλό ρόλο ο Άρης Τερζόπουλος
Lifestyle

Σε διπλό ρόλο ο Άρης Τερζόπουλος

Ο γνωστός εκδότης και πρωτοπόρος στον περιοδικό Τύπο, Αρης Τερζόπουλος, ετοιμάζεται να εισχωρήσει στο art business και μάλιστα με διπλό ρόλο.

Ως έξυπνος επιχειρηματίας είδε ότι το ανήσυχο πνεύμα του, η δημιουργικότητά του και η μοναδική κριτική του ικανότητα περί αισθητικής (καλομαθημένος άλλωστε από μια "ΓΥΝΑΙΚΑ"), έκρυβαν άλλο ένα ταλέντο: τη ζωγραφική.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Aρης Τερζόπουλος έχει φτιάξει τα πορτρέτα μεγάλων αστέρων του Χόλιγουντ, όπως οι Marilyn Monroe, Brad Pitt, Michael Jackson κ.ά., ενώ πειραματιζόμενος με τα λάδια και τον μουσαμά κατάφερε να κάνει ακόμα και πιστά αντίγραφα έργων των Ελ Greco, Dali, Picasso, Botero, και Lempicka, αφαιρετικά έργα και δυνατές προσωπογραφίες.
Το νέο έχει αρχίσει να κυκλοφορεί: "ο Τερζόπουλος κάνει τα καλύτερα πορτρέτα στην αγορά". Και ήδη άνθρωποι της showbiz αλλά και άσημοι, έχουν υποκύψει στον πειρασμό και αναζητούν τα έργα του, με υπογραφή… "ΤΕΡΖΟ".

Και dealer;
Εν τω μεταξύ, οι πληροφορίες λένε ότι ο Αρης Τερζόπουλος δεν θα μένει μόνο στο ζωγραφικό του ταλέντο. Σχεδιάζει να προχωρήσει και στο art dealing, συμβάλλοντας στην προώθηση και πώληση έργων τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι διασυνδέσεις που έχει σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Γενεύη και Ντουμπάι θα ενισχύσουν τον ρόλο του αυτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved