Νέο συμβόλαιο για Τομ Κρουζ και Κέιτι Χόλμς
Showbiz

Νέο συμβόλαιο για Τομ Κρουζ και Κέιτι Χόλμς

Στον απλό κόσμο οι άνθρωποι ερωτεύονται και κάνουν παιδιά. Στο Hollywood όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν γίνονται ακριβώς έτσι.... Πως αλλιώς εξηγείται το γεγονός ότι ο Τομ Κρούζ και η σύζυγός του Κέϊτι Ηολμς διαπραγματεύονται με συμβόλαιο το αν θα κάνουν δεύτερο παιδί ή όχι....

Ο Τομ Κρουζ θέλει να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδί, ενώ η Κέιτι απαιτεί δέκα εκατομμύρια δολάρια για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, παρόλο που όταν γέννησε την κόρη τους, την Σούρι, αρκέστηκε στα τρία εκατομμύρια δολάρια.

Ανάμεσά τους γίνεται ένα σκληρό παζάρι διαπραγματεύσεων και οι δικηγόροι τους έχουν πιάσει δουλειά. Η Κέιτι Χόλμς είναι αποφασισμένη να ρισκάρει πολύ για να πετύχει τον στόχο της. Στη διαμάχη των δύο ηθοποιών το ενδιαφέρον στρέφεται στην τρίχρονη κόρη τους, γιατί αν ο γάμος τους διαλυθεί ο Τομ Κρουζ θα επιδιώξει την κηδεμονία της κάτι φυσικά που δεν θα αφήσει έτσι η Κέιτι Χόλμς. Αν όμως καταλήξουν σε νέο συμβόλαιο, αυτό θα συμπεριλαμβάνει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, μεταξύ των άλλων όρων, ότι ο ηθοποιός θα βρει ρόλο στην Κέιτι Χόλμς σε ταινία της United Artists και ενδέχεται να την δούμε να πρωταγωνιστεί στην ταινία “Επικίνδυνες αποστολές” στο πλευρό του Τομ Κρουζ.
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved