Eρήμου: Ανοιχτή σε προτάση γάμου
Showbiz

Eρήμου: Ανοιχτή σε προτάση γάμου

Εναν απαγορευμένο έρωτα ζεί στην σκηνή η Ελένη Ερήμου.  Στην πραγματικότητα όμως  η γοητευτική ηθοποιός θα ήθελε να ζήσει την μαγεία της τελετής ενός γάμου.

Η Ελένη Ερήμου σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Alter είπε πως δεν είναι απο πεποίθηση εργένισα και πως δεν θα έλεγε "οχι" σε μια πρόταση γάμου. Η γοητευτική ηθοποιός εφέτος βιώνει στην σκηνή εναν απαγορευμένο έρωτα με τον Αλέκο Συσσοβίτη. Οι δυό τους πρωταγωνιστούν στο έργο της Δάφνης Ντυ Μωριέ, «Η Παλίρροια του Σεπτέμβρη», που έκανε πρίν λίγες μέρες πρεμιέρα στο θέατρο "Αμιράλ" σε σκηνοθεσία και διασκευή της Ρούλας Πατεράκη. Είναι η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα που ξέσπασε με την παλίρροια του Σεπτέμβρη στην Κορνουάλλη της Αγγλίας 20 χρόνια μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.
Η Στέλλα, μια όμορφη, συντηρητική και ρομαντική αγγλίδα εμπνέει τον έρωτα στον Ήβαν, τον άντρα της κόρης της, έναν ιδιόμορφο και διάσημο ζωγράφο. Ο έρωτας είναι τόσο δυνατός όσο και αναπάντεχος, που παρασύρει τη Στέλλα σε πράξεις και σκέψεις που ποτέ δεν είχε τολμήσει να κάνει στη ζωή της.
Η παλίρροια του Σεπτέμβρη για μια νύχτα σαρώνει όλα της τα ταμπού. Μπορεί όμως ένας τέτοιος έρωτας να ζήσει και στο φως της μέρας; Η ένταση, η αγάπη για την κόρη της, οι τύψεις, η δίψα για ζωή θα τυραννήσουν τη Στέλλα και θα την οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.
Αλλά η παλίρροια στο τέλος κρύβει αναπάντεχες ανατροπές… Ολα αυτά φυσικά στη σκηνή, γιατί η Ελένη Ερήμου δεν μας αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένη ή όχι....Φήμες πάντως θέλουν την γοητευτική πρωταγωνίστρια να έχει ζήσει εναν μεγάλο "απαγορευμένο" έρωτα με κάποιον απο τον χώρο των ΜΜΕ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved