Κώστας Βουτσάς: “Τις καριέρες εγώ τις είχα χεσμένες”
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: “Τις καριέρες εγώ τις είχα χεσμένες”

Μια συνέντευξη που “φλερτάρει” ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν έδωσε ο Κώστας Βουτσάς σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.

“Είμαι ερωτευμένος με τον έρωτα. Πάντα είχα μια γυναίκα δίπλα μου - και δυο και τρεις και τέσσερις, όπως τύχαινε – δεν ήμουν ποτέ μόνος, άντε να μουν μόνος για λίγες μέρες, στο μεταβατικό στάδιο από τον έναν έρωτα στον άλλον” δήλωσε ο ηθοποιός ο οποίος στο “βιογραφικό” της ζωής του έχει πολλούς έρωτες και σχέσεις.

“Έχω πληγωθεί από γυναίκες. Πως δεν έχω πληγωθεί; Γαϊδούρι είμαι; Ο τρόπος που ξεπερνούσα όμως ένα χωρισμό ήταν να βρω άλλη γυναίκα” είπε ο Κώστας Βουτσάς ο οποίος σε άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχτηκε πως μερικές γυναίκες τον έχουν απατήσει.


Όσον αφορά την επαγγελματική του επιτυχία ο ηθοποιός δήλωσε πως “Δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστικός, δεν ήμουν ποτέ καριερίστας. Τις καριέρες εγώ τις είχα χεσμένες. Για αυτό και μου ήρθαν τόσο εύκολα” λέει ότι ηθοποιός, αναφέροντας μάλιστα ότι το πρώτο του βήμα στο θεατρικό σανίδι ήταν όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει έναν παιδί σε μια κατασκήνωση. Αλλά όπως λέει και ο ίδιος... τίποτε δεν έγινε τυχαία. Θα συμφωνήσουμε απολύτως!


Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved