Περιστέρι ειρήνης από τον Θεοφάνους στον Λεβέντη
Media

Περιστέρι ειρήνης από τον Θεοφάνους στον Λεβέντη

Σε ήπιο κλίμα, αν και υπήρξαν μικρές μπηχτές, κινήθηκε το χθεσινό τρίτο live show του X-Factor. Από το ξεκίνημά του κιόλας φάνηκαν οι διαθέσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών στην μεγάλη σύγκρουση της προηγούμενης Παρασκευής.

Όπως αναμενόταν, ο Γιώργος Θεοφάνους στο εναρκτήριο κιόλας video, δείχνοντας την μπλούζα του που είχε ως στάμπα ένα περιστέρι έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Λεβέντη πως αυτό είναι περιστέρι ειρήνης. Λίγα λεπτά νωρίτερα βέβαια ο Γιώργος Λεβέντης δήλωνε στο δικό του video, πως μίλησε με τον Γιώργο Θεοφάνους και πως όλες αυτές τις μέρες δεχόταν συνεχώς μηνύματα από φίλους και γνωστούς για αυτήν την σύγκρουση. Σε ανάλογο κλίμα και η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ποια είναι η δουλειά της στο X-Factor και πως σίγουρα η δουλειά της δεν είναι να γράφει τους λόγους του Γιώργου Λεβέντη (σ.σ. Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε πει στον Γιώργο Λεβέντη πως δεν μπορεί να συγχωρέσει τα Ελληνικά του και αν δεν ξέρει πως να πει κάτι να βάζει την Κατερίνα να του το γράφει) που όπως τόνισε η Υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του Antenna είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και ο τρόπος που εκφράζεται στα Ελληνικά τον κάνει και πολύ γοητευτικό.

Κατά τα άλλα στο διαγωνιστικό μέρος του show τα πράγματα κύλησαν σχετικά ήρεμα... με τις γνωστές κοντρίτσες Μουρατίδη-Θεοφάνους, σε πολύ ήπιους τόνους όμως αυτήν την φορά και νέες μικρές ανάμεσα στον "στρίγγλο" -όπως τον αποκάλεσε ο Μουρατίδης- Γιώργο Θεοφάνους και την Κατερίνα Γκαγκάκη που η ομάδα της είχε και την πρώτη της απώλεια. Η Χαρίκλεια είδε την πόρτα της εξόδου και η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά δυσκολίας συγκράτησε τα δάκρυά της την ώρα που έκλεινε το live.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved