Σμαράγδα Καρύδη:”Single δεν είμαι”
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη:”Single δεν είμαι”

“Single δεν είμαι. Μου αρέσει να είμαι σε μία σχέση, αντλώ δύναμη από αυτό, δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου” αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη.

“Με τον γάμο δεν τα πάω καλά, δεν έτυχε και δεν με ενδιέφερε και ιδιαίτερα. Λίγο με φοβίζει, λίγο με παγώνει. Θα το έκανα πάνω σε μία τρέλα, δηλαδή οι δυο μας στο ξωκλήσι, χωρίς συγγενείς και γονείς. Μόνο έτσι μπορώ να το φανταστώ” ομολόγησε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Close up, όσον αφορά το γάμο. Μάλιστα αναφέρθηκε αν σκέφτεται να αποκτήσει ένα παιδί σύντομα.”Βέβαια σκέφτομαι (να αποκτήσω ένα παιδί), δεν είναι ότι έχω πει ναι ή όχι, απλώς πάω με τον χρόνο, δεν μου αρέσει να πιέζω τα πράγματα. Όποτε βγει στον καθένα και σε κάποιους μπορεί να μην βγει ποτέ. Θέλω να πω δεν μπορεί η κοινωνία να σε πιέζει”.

“Ένα παιδί καλό είναι να μεγαλώνει και με τον πατέρα και με τη μάνα. Από την άλλη αν μία γυναίκα θέλει να κάνει ένα παιδί και δεν έχει σύντροφο, γιατί όχι;” πρόσθεσε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία παίζει στην θεατρική παράσταση “Από μακριά¨και θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο στην σειρά “Πόλεμος των άστρων”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved