Τα 10 ακριβότερα yachts στον κόσμο Part IΙ
Lifestyle

Τα 10 ακριβότερα yachts στον κόσμο Part IΙ

Αν η άποψη «το μεγαλύτερο είναι πάντα καλύτερο» τότε το 246 ποδιών yacht με το όνομα Giant I ίσως είναι πραγματικά ένα στολίδι των θαλασσών.

Και αν μάθετε τι περιλαμβάνει ως εξοπλισμό, τότε μάλλον θα εντυπωσιαστείτε. Αρκεί μόνο να πούμε ότι στα καταστρώματα του γιοτ υπάρχουν δύο τετρακίνητα τζιπ, μοτοσικλέτες, snowmobiles αλλά και δύο βάρκες ψαρέματος, ένα ελικόπτερο, εξοπλισμός για καταδύσεις, ένα κλουβί για καταδύσεις αλλά και μία… Mercedes. Και να μην ξεχάσουμε να πούμε πως το έκτο ακριβότερο γιοτ στον κόσμο είναι και παγοθραυστικό. Το έβδομο στη λίστα των ακριβότερων yachts στον κόσμο είναι το Senses, μήκους 193 ποδιών. Διαθέτει δύο ελικοδρόμια και θεωρείται από τα πιο γρήγορα της κατηγορίας του.
Αν πάλι σας αρέσει το καραόκε και να παίζετε πιάνο για να διασκεδάζετε, δεν έχετε παρά να αποκτήσετε το 77 ποδιών Benetti με το διακριτικό όνομα Ambrosia στην πρύμνη του. Ανήκει σε Ιάπωνα Κροίσο και διατίθεται προς πώληση έναντι του ποσού των 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο ίδιο ποσό διατίθεται προς πώληση και η θαλαμηγός με το όνομα Kiss the sky ενώ τη δεκάδα κλείνει το Princess Marla που πωλείται έναντι του ποσού των 29.000.000 δολαρίων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved