Λίτσα & Μαρία Λαζαρίδη: Συνεχίζεται ο πόλεμος με την Ηλιάδη
Showbiz

Λίτσα & Μαρία Λαζαρίδη: Συνεχίζεται ο πόλεμος με την Ηλιάδη

Μπορεί η δίκη για την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει ο αξέχαστος Μπάμπης Λαζαρίδης εναντίον του πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη να αναβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη λόγω ωραρίου των δικαστηρίων, όμως η οικογένεια του επιχειρηματία, η αδελφή του Λίτσα και η μητέρα του Μαρία, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

Οι δύο γυναίκες, όπως δηλώνουν αποκλειστικά στο gossip-tv, θέλουν να αποκαταστήσουν τη φήμη του Μπάμπη Λαζαρίδη, έστω και μετά θάνατον. «Έβγαλε τον αδελφό μου (σ.σ. ο Ηλιάδης), ότι ήταν έμπορος ναρκωτικών. Είπε για τον αδελφό μου ότι ήταν έμπορος λευκής σάρκας και ότι εκμεταλλευόταν και την Αγγελική, τον έβγαλε λιποτάχτη στρατού, τον έβγαλε φοροδιαφεύγων, τον έβγαλε κλέφτη. Πάρα πολλά δηλαδή, Υπάρχει κάθε ένα μήνα και μία αγωγή» αποκαλύπτει η Λίτσα Λαζαρίδη και συνεχίζει: «Είπε καταρχήν ότι πήγε να του κάνει ζημιά στα αυτοκίνητά του, ότι πήγε να του σκοτώσει το παιδί... Ο αδελφός μου τα έκανε κατά αυτούς ή αυτοί πολεμούσαν τον αδελφό μου με νύχια και με δόντια; Ξέρετε τι κυνήγι είχε φάει ο αδελφός μου;

«Ο Μπάμπης είχε κουραστεί από αυτή τη σχέση»

«Ο αδελφός μου είχε κουραστεί πάρα πολύ από αυτή τη σχέση» αποκαλύπτει η Λίτσα Λαζαρίδη σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Μπάμπη Λαζαρίδη. Η ίδια συνεχίζει λέγοντας: «Βλέπατε στις αρχές ήταν όλα μέλι γάλα και τίποτα παραπάνω. Όταν έπαψε η Αγγελική να έχει επαφές με τους δικούς της γιατί αποφάσισε η κυρία Αγγελική πλέον να κάνει κουμάντο στον εαυτό της και να κρατάει αυτή τα χρήματα πάει (σ.σ. η τραγουδίστρια) στον αδελφό μου και του λέει: Κύριε Μπάμπη θα ήθελα να μου δώσετε εμένα πλέον τα χρήματα γιατί λόγω των Χριστουγέννων θέλω να πάω να ψωνίσω. Τα λέει η ίδια δηλαδή στην κατάθεσή της. Ο αδελφός μου λέει εντάξει Αγγελικούλα θα σου τα δώσω κανονικά. Την πλήρωσε. Εν τω μεταξύ εκείνη τη μέρα δεν είχαν πάει οι δικοί της ενώ κάθε μέρα ήταν πάντα εκεί πέρα. Ζητούσε και δουλειά από τον αδελφό μου ο πατέρας της να μπει σαν λογιστής και έκανε κουμάντο στο μαγαζί ποιος θα βγει, πώς θα ανάψουν τα φώτα, τι θα κάνει, τι θα φτιάξει…»
Η Λίτσα περιγράφει επίσης και ένα περιστατικό που όπως υποστηρίζει συνέβη ένα βράδυ πριν από μερικά χρόνια: «Το βράδυ όπως κοιμόμασταν (η ίδια η Λίτσα με τον Μπάμπη Λαζαρίδη)… τον παίρνει ο φύλακας, το σηκώνω εγώ το τηλέφωνο, και μου λέει «ήρθε η Αγγελική χτυπημένη, μιλάμε για πολύ χτυπημένη. Δεν ξέρω λέει τι και πως, απλώς μου είπε ότι θέλει το αφεντικό». Σηκώνεται όντως ο αδελφός μου, πάει στο μαγαζί και τη βλέπει χτυπημένη. ‘Τι έγινε Αγγελική, τι συμβαίνει;’ Ο πατέρας μου του είπε εκείνη. ‘Γιατί πήρα εγώ τα λεφτά’. Εκεί τα έχασε... Ο πατέρας σου; Ήθελε να προβεί αυτή σε μηνύσεις. Την ηρέμησε. Την επόμενη πάει ο πατέρας της και του λέει ‘άκου να σου πω ρε μάγκα, τα λεφτά λέει εγώ σου είπα να τα δίνεις σε μένα και όχι σ' αυτήν’. Επί λέξη το λέει και η κατάθεσή της. Από κει άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, έβριζαν τον αδελφό μου, τον κατηγορούσανε, τον κυνηγούσανε… Από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο γυρνούσε, ένα ρεμάλι. Μπλέκεται μετά η Αγγελική με τον αδελφό μου και γίνανε όλα αυτά που γίνανε και τα ακούγατε στην τηλεόραση».

«Αν ζητήσει συγνώμη ο Ηλιάδης, θα αποσύρω την αγωγή»

«Εμένα ο στόχος μου δεν είναι αυτό το εκατομμύριο, γιατί τον είχαν κουράσει τον αδελφό μου και εκεί που είναι τώρα τρίζουν τα κοκαλάκια του. Θα ήθελα να φύγει αυτή η λάσπη από πάνω του. Θα συνεχίσω εγώ τον αγώνα του μαζί με τη μητέρα μου, χέρι χέρι μέχρι να καθαριστούνε όλα. Αλλά είπαμε δίνω μια ευκαιρία στον κύριο Ηλιάδη και στην οικογένεια. Αν ζητήσει δημοσίως συγνώμη σε μία φωτογραφία του αδελφού μου τότε θα σταματήσω εγώ να κάνω τις δίκες» δήλωσε η Λίτσα Λαζαρίδη η οποία σκοπεύει να φτάσει το μαχαίρι ως το κόκαλο. Όσο για την Αγγελική Ηλιάδη, η Λίτσα Λαζαρίδη σχολιάζει: «Όσον αφορά την Αγγελική Ηλιάδη, πλησιάζει ο χρόνος του αδελφού μου και δεν θα ήθελα να πλησιάσει ούτε και στο χιλιόμετρο να δει τον τάφο του αδελφού μου». Τι λέει όμως η κυρία Μαρία Λαζαρίδη, μητέρα του Μπάμπη; «Εγώ έχω πει ότι χάρη του βασιλικού ποτίζεται κι η γλάστρα. Αφού την αγάπησε ο γιος μου, την αγαπήσαμε κι εμείς και ακόμα την αγαπούσαμε. Ανοίξαμε την αγκαλιά μας, τη δεχθήκαμε σαν κόρη μας, όχι σαν νύφη μας αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μας σηκώνει τα τηλέφωνα, ούτε τηλέφωνα μας παίρνει πλέον. Εχουμε να δούμε τον Μπαμπίνο από τη Θεσσαλονίκη που επέστρεψε. Δεν μας απαντάει, με γεια της με χαρά της και η προσωπική ζωή της δικιά της. Ό,τι θέλει να κάνει, όμως η λασπολογία από την οικογένεια Ηλιάδη να πάψει. Δεν έχει θέση στην οικογένεια αυτή. Να σταματήσουν εκεί που είναι η Ηλιάδη και η οικογένειά της. Δεν είναι άξιοι να πιάσουν το γιο μου στο στόμα τους. Μέχρι εδώ η λασπολογία αυτή. Φτάνει. Να σεβαστούν τη μνήμη του. 40 χρονών παιδί, εν ψυχρώ δολοφονήθηκε. Να σεβαστούν τη μνήμη του και να ράψουν τα στόματά τους και η Αγγελική επιτέλους, φτάνει η σιωπή της. Να μιλήσει, μια κουβέντα να πει… Μέχρι εδώ, ο κόμπος έφτασε στο χτένι!»
Για το όλο θέμα μιλάει και η δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη, Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία μας λέει: «Η δίκη αναβλήθηκε λόγω χρόνου αλλά και να μην αναβαλλόταν, θα ζητούσαμε αναβολή λόγω βίαιης διακοπής, καταργείται στην ουσία η δίκη επειδή ο Χαράλαμπος Λαζαρίδης έχει αποβιώσει. Βεβαίως δικαιούνται να τη συνεχίσουν οι νόμιμοι κληρονόμοι, αυτό όμως από εδώ και στο εξής αν και εφόσον θέλουν και εφόσον εξακριβωθεί πλέον ποιοι είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι. Στην παρούσα φάση μπορεί να επανέλθει η συγκεκριμένη αγωγή και να εκδικαστεί αργότερα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved