Χάνει τον τίτλο της η Μις Πελοπόννησος
G-Fashion

Χάνει τον τίτλο της η Μις Πελοπόννησος

Την αφαίρεση του τίτλου της Μις Πελοπόννησος από την νεαρή Βανέσα Ευθυμίου αποφάσισαν χθες οι υπέυθυνοι της διοργάνωσης του συγκεκριμένου θεσμού των τοπικών καλλιστείων και μάλιστα εξέδωσαν δελτίο τύπου για το θέμα αυτό και τους λόγους πους τους ώθησαν σε αυτήν την απόφαση.

"Ο διοργανωτής των Πελοποννησιακών Καλλιστείων κ. Τάκης Παπαπαναγιώτου και ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του διαγωνισμού Miss Model of the World κ. Βασίλης Πρεβελάκης βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν ότι αφαιρούν τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος 2009 Βανέσας Ευθυμίου λόγω της άρνησης της να λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό Miss Model of the World." αναγράφεται στο δελτίο τύπου που συνεχίζει ως εξής: "Μετά από πάμπολλες προετοιμασίες στις οποίες περιλαμβάνεται και η δημιουργία μοναδικών συνόλων από τον οίκο Νίκος Τάκης για το διαγωνισμό και σειρά συνεντεύξεων σε κανάλια και περιοδικά, η κα Ευθυμίου εξαφανίστηκε μερικές μέρες πριν την αναχώρηση της χωρίς καμιά προειδοποίηση ή επικοινωνία. Άφησε έτσι και την Ελληνική αντιπροσωπία έκθετους απέναντι στους διοργανωτές του Miss Model of the World, αλλά και την χώρα μας που φέτος μένει χωρίς εκπρόσωπο σε αυτόν τον μεγάλο διαγωνισμό.
Η κα Ευθυμίου καλείται τώρα να επιστρέψει τα δώρα που συνοδεύουν τον τίτλο που έχασε ενώ οι διοργανωτές επιφυλάσσονται για τα έξοδα που πραγματοποίησαν για την προετοιμασία της για την αποστολή της στον ανωτέρω διαγωνισμό. Παρά το ρίσκο να δοθεί δημοσιότητα στην κα Ευθυμίου, είναι σημαντικό να καταδικαστεί δημόσια μια πράξη εντυπωσιακά εγωιστική και ανεύθυνη."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved