Έξαλλος ο Παπαμιχαήλ μοιράζει αγωγές
Showbiz

Έξαλλος ο Παπαμιχαήλ μοιράζει αγωγές

Πολύ εκνευρισμένος βγήκε τηλεφωνικά πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην εκπομπή της Βάσιας Λόη "Μεσημεριανό Express" με όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνον χτες και σήμερα στις μεσημεριανές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού Alter, αλλά και την είδηση που θέλει να ξαδέρφια του να κινούνται νομικά εναντίον  του.

"Θα πρέπει να σταματήσει αυτό το τσίρκο αυτό που βλέπω... και να βγαίνω εγώ ότι είμαι ο έτσι ο αλλιώς και τα λοιπά. Και βγαίνει το άκρον άωτον αυτή την στιγμή, τα ξαδέρφια μου, η άλλη πλευρά ας πούμε, ότι θα κινηθεί νομικά, να με κατηγορήσει για τι; Πιάστε τις λέξεις μου λίγο παρακαλώ. Εγώ δεν είπα ότι ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός, εγώ είπα ότι ο πατέρας μου ήταν βίαιος όταν έπινε, έχει μια διαφορά..... Βγαίνει ο κ. Ναούμ λοιπόν μετά και δίνεται μόνος του...και λέει ιατρικώς ο κ. Παπαμιχαήλ δεν ήταν αλκοολικός. Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε τον κατηγόρησα. Παρακαλώ να δείτε και την συνέντευξη. Και βγαίνουν αυτήν την στιγμή τα άλλα μου ξαδέρφια και θα κινηθούν νομικά εναντίον μου; Όταν έχουν κάνει τα ανεκδιήγητα ως προς την διαθήκη που δεν θέλω να τα αναφέρω τώρα.... Δεν ξέρετε τι έχει γίνει... Θα τα πούμε στα δικαστήρια και θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο..” ήταν τα ρπώτα λόγια του Γιάννη Παπαμιχαήλ που ακουγόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος.
“Αν είχα κάνει μια κακή συνέντευξη, γιατί πιστεύω ότι μίλησα από την καρδιά μου, είχα ευφράδεια λόγου, ήμουν πολύ σοβαρός.. Αν είχα κάνει μια κακή, τότε τι θα άκουγα; Ότι θα πρέπει να με σκοτώσουν; Και βγαίνει η κάθε κυρία Ζουμπουλάκη και ο κάθε κύριος Μεταξόπουλος και λένε τα ανεκδιήγητα; Αυτό το πράγμα σταματάει αυτήν την στιγμή. Έχω ήδη κινηθεί με πέντε- δέκα αγωγές...”
-Έχετε την ευλογία να είστε ένα παιδί ανθρώπων που λατρέψαμε όλοι, του είπε κάποια στιγμή ανάμεσα σε πολλά άλλα η Νανά Παλαιτσάκη
“Συμφωνώ.... Αλλά δεν πρέπει να γίνω ένα παιδί που μισούνε όλοι σύμφωνα με αυτά που γράφονται... Δεν είμαι δολοφόνος. Δεν είμαι ο Αλκέτ Ριτζάϊ για να ακούω τέτοιου είδους σχόλια τα οποία επιτρέπονται από τον σταθμό σας..." απάντησε ο Γιάννης και συνέχισε: " Θα σας παρακαλούσα να δείτε την εκπομπή της κυρίας Σκορδά χτες και να δείτε ακριβώς τι δήλωσε η κυρία Μανίνα Ζουμπουλάκη και αν για οποιονδήποτε άνθρωπο αυτό δεν είναι δεν ξέρω κι εγώ για πόσες αγωγές, γιατί δεν το είδα και από την αρχή.....”
“Η φράση που είπε η κυρία Ζουμπουλάκη ...δηλαδή να τα φάει στις κοκαϊνες και τις που....ες , είναι σαν να σας κατηγορεί και να λέει κυρία Παλαιτσάκη είστε εταίρα.... Θα το δεχόσαστε; Άλλο η κριτική, η αρνητική ή η θετική, την δέχομαι... Δεν μ' αρέσει το βιβλίο, δεν έπρεπε... Την δέχομαι. Αλλά να φτάνουμε στο σημείο να χαρακτηρίζουμε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν του φτάνανε τα 50.000 για να πάει να κάνει κοκαϊνες και μια άλλη λέξη, ξεπερνάει και τον οποιονδήποτε άνθρωπο.” Κάπου εκεί οι συντελεστές της εκπομπής προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Μάταια.... “Αφήνετε το κάθε κύριο Μεταξόπουλο και την κυρία πως την λένε, να λένε τα απίστευτα πράγματα. Και ξέρετε τι με πείραξε περισσότερο; Για τον οποιονδήποτε άνθρωπο, για τον απλούστερο άνθρωπο, έπρεπε ο παρουσιαστής της εκπομπής να πει “σας παρακαλώ τέτοιοι χαρακτηρισμοί για οποιονδήποτε άνθρωπο δεν λέγονται” συνέχισε ο Γιάννης “Με χτυπάνε όλοι αλύπητα....”, “Αν δεν γίνεται αγωγή σε αυτό, τότε σε ποιο γίνεται....”Και φυσικά αναφέρθηκε και το όνομα του φώτη Μεταξόπουλου που όπως είπε η Βάσια Λόη ήταν καλεσμένος της δικής της εκπομπής και τον έκοψαν όταν πήγε να πει κάτι σκληρό.... "Πως δεν είπε; " ήταν η απάντηση του Γιάννη “Είπε ότι έβγαλα τους γονείς μου από τον τάφο για να τους πουλήσω.... Καλώς ή κακώς οι γονείς μου αυτοί ήτανε..." για κλείσει την συζήτηση λίγο αργότερα με το " Θα πάμε στα δικαστήρια και θα δούμε εκεί ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο“

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved