Νικολέτα Βλαβιανού: “Ελπίζω η κόρη μου να μην ακολουθήσει τα βήματά μου”
Showbiz

Νικολέτα Βλαβιανού: “Ελπίζω η κόρη μου να μην ακολουθήσει τα βήματά μου”

Την επιστροφή της στο καστ της “Πολυκατοικίας” αποκάλυψε πριν λίγες μέρες η Νικολέτα Βλαβιανού στην εκπομπή gossip online.

“Στην Πολυκατοικία θα γραφτούν καινούργια επεισόδια από Έλληνες σεναριογράφους και σ' αυτά θα υπάρξει άλλη τροπή. Κανονικά σκοτωνόταν η Μαργαρίτα στο έργο αλλά επειδή πέτυχε το δίδυμο και συμμετείχε και πολύ ο κόσμος από το site του mega,με διατήρησαν παραπάνω.” αποκάλυψε η γλυκιά ηθοποιός και συνέχισε: “Δεν ξέρω τίποτα τι θα κάνω στα νέα επεισόδια, δεν έχω ιδέα. Δεν έχω πάρει το σενάριο ακόμη. Είναι πολλές ιστορίες στην “Πολυκατοικία” και πολλοί καλοί πρωταγωνιστές, εξαιρετική σκηνοθεσία. Την επιτυχία δεν την φέρνει ποτέ ένα πράγμα, είναι ομαδική δουλειά.”
Η ηθοποιός μίλησε όμως και για την κόρη της που δείχνει ενδιαφέρον να ακολουθήσει τα δικά της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο. Κάτι που η ίδια δεν επιθυμεί: “ Η κόρη μου είναι 18 χρονών,ελπίζω να μην ακολουθήσει τα βήματα μου, είναι καλλιτεχνίζουσα, θα θελα να ναι ευτυχισμένη. Μου έχει εκφράσει την επιθυμία να ακολουθήσει τα βήματά μου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το εννοεί. Είναι μικρή η αγορά,δεν είμαστε Αμερική εδώ και είμαστε πάρα πολλοί πλέον ηθοποιοί. Είναι μύθοι όλα όσα ακούγονται για τους ηθοποιούς και το βλέπουν τα παιδιά όταν μπαίνουν σ 'αυτό το χώρο, είναι αργά να φύγεις όμως μετά.”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved