Alpha: Aνέβηκαν τα νούμερα  στην εκπομπή της Ελένης
Media

Alpha: Aνέβηκαν τα νούμερα στην εκπομπή της Ελένης

Ο Alpha ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης τον μήνα Νοέμβριο με το«Καφέ με την Ελένη» και το «Κάτι ψήνεται» να καταγράφουν σημαντικά ανοδική πορεία σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Οι δυνατές ημέρες της εβδομάδας, στο prime time, στα κοινά 15-44, για τον Alpha, , είναι η Τρίτη με τον σαρωτικό Λάκη Λαζόπουλο (1η θέση), η Τετάρτη με τα νέα δυνατά προγράμματα «Αγρότης μόνος ψάχνει…» και «Για λογαριασμός σας» (2η θέση), και η Πέμπτη με τις συγκλονιστικές ιστορίες του «Πάμε πακέτο» και το μοναδικό «Εφιάλτης! Στην κουζίνα». (1η θέση) .
Αναλυτικότερα, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τον μήνα Νοέμβριο, στα κοινά 15-44, κατέγραψε συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 25,4% σημειώνοντας άνοδο της τάξεως του 9%σε σχέση με τον Οκτώβριο όπου είχε καταγράψει ποσοστό 23,3%.
Ανοδική πορεία κατέγραψε και το «Κάτι ψήνεται» τον μήνα Νοέμβριο, στα κοινά 15-44, καθώς είχε συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 28,4% σημειώνοντας άνοδο της τάξεως του 23,4% σε σχέση με τον Οκτώβριο όπου είχε καταγράψει ποσοστό 23%.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το «Κάτι ψήνεται» είναι το μόνο πρόγραμμα στη ζώνη προβολής του που καταγράφει άνοδο, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά του πάνω από 10 μονάδες από το επόμενο πρόγραμμα. Ο Λάκης Λαζόπουλος, η πιο ανατρεπτική φωνή της μικρής οθόνης, συνέχισε και τον Νοέμβριο τη σαρωτική πορεία του, παραμένοντας ο μεγάλος νικητής του prime time, στα κοινά 15-44, και καταγράφοντας συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 51,6% Η διεισδυτική του ματιά, τα καυστικά του σχόλια και η σατιρική του ικανότητα καθήλωσαν τους τηλεθεατές οι οποίοι ανέδειξαν την εκπομπή του ως το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η εκπομπή «Μες την καλή χαρά» η αγαπημένη παρέα του Σαββατοκύριακου του Alpha ήταν και τον Νοέμβριο στην πρώτη θέση καταγράφοντας ποσοστό τηλεθέασης 22,9% (κοινά 15-44). Την επιτυχημένη της πορεία συνέχισε και τον Νοέμβριο η εκπομπή «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου που κατέγραψε συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 20,2% (κοινά 15-44) προκαλώντας μεγάλες συγκινήσεις με τις συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες της. Ο «Εφιάλτης! Στην κουζίνα», με τον πολυβραβευμένο και εκρηκτικό σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ήταν και τον Νοέμβριο ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα των τηλεθεατών καθώς κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 25,3%(κοινά 15-44).Εντυπωσιακή και η πορεία του «Αγρότης μόνος ψάχνει…» του νέου real life προγράμματος του Alpha που κατέκτησε τις καρδιές των τηλεθεατών και κέρδισε την προτίμησή τους. Ο «Αγρότης μόνος ψάχνει…», τον Νοέμβριο, κατέγραψε ποσοστό 26,4%(κοινά 15-44) και βρέθηκε μια αναπνοή από την 1η θέση, στο prime time, στην ζώνη προβολής του. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο «Αγρότης μόνος ψάχνει…» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των γυναικών 25-44, αφού τον Νοέμβριο, κατέγραψε ποσοστό 31%, κατακτώντας την κορυφή στην ζώνη προβολής του.Το «Για λογαριασμό σας…» κέντρισε και αυτό το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τον Νοέμβριο καθώς κατέγραψε 20,6% (κοινά 15-44).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved