Τα παραδέχτηκε όλα ο George Michael
Inside Stories

Τα παραδέχτηκε όλα ο George Michael

Για πρώτη φορά ο George Michael μίλησε ανοικτά για το πρόβλημα με τα ναρκωτικά και τις συλλήψεις του ενώ έκανε σεξ σε δημόσιους χώρους.

Ο 46χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι όντως στην διάρκεια της σύλληψής του πριν από ένα χρόνο στις τουαλέτες του Χάμστεντ Χιθ είχε στην κατοχή του κρακ. Όταν ρωτήθηκε για το πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε χρήση αρνήθηκε να απαντήσει, παραδέχτηκε όμως ότι έχει χρόνιο πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά.
Υπεραμύνθηκε της απόφασής του να κάνει σεξ στο συγκεκριμένο χώρο, λέγοντας ότι αυτό που έκανε είναι προτιμότερα από το να βρει κάποιον σε ένα μπαρ. Τόνισε επίσης ότι ο λόγος που συχνάζει στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία είναι στέκι ομοφυλοφίλων είναι ότι έχει αρκετούς γνωστούς και περνάει καλά. Η πρώτη φορά που ο Michael είχε συλληφθεί ήταν το 1998 στο Λος Άντζελες, ενώ μέσα στο 2006, δύο φορές τον προειδοποίησε η αστυνομία γιατί κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Πρόσφατα ο Elton John είχε δηλώσει πως ανησυχεί για το φίλο του, αλλά ο ίδιος ο George Michael, απαντάει ότι θα πρέπει να πάψει να ασχολείται μαζί του και να κοιτάει τον εαυτό του. «Αυτά τα αντιμετωπίζω γιατί δεν έχω όρεξη να μπω στην κλίκα τους. Για να πιστέψουν ότι είμαι καλά το μόνο που έχω να κάνω είναι να εμφανίζομαι στις εξόδους τους στο Λονδίνο», ανέφερε ο τραγουδιστής στον Guardian.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved