Θύμα παράνομης βιντεοσκόπησης η Μαρία Σολωμού
G-Sexy

Θύμα παράνομης βιντεοσκόπησης η Μαρία Σολωμού

 

Το φυσάει και δεν κρυώνει η πρωταγωνίστρια που δεν μπορεί ακόμα και σήμερα να καταλάβει πως την πάτησε έτσι και χωρίς να το ξέρει, έγινε.... βίντεο που κυκλοφόρησε στο internet και έκανε "γύρους" από mail σε mail.

 


Η όμορφη ηθοποιός Μαρία Σολωμού πήγε να ψωνίσει εσώρουχα σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας. Διάλεξε μερικά σετ και μπήκε στο δοκιμαστήριο, ώστε να μπορέσει να κάνει τις επιλογές της. Για κακή της τύχη εκείνη την ώρα το μαγαζί ήταν άδειο και έτσι ο επιτήδειος μπόρεσε να κάνει τη δουλειά του ανενόχλητος. Καθώς εκείνη κοιταζόταν στον καθρέπτη και έκανε την πρόβα της, εκείνος τραβούσε με βίντεο και απαθανάτιζε όλα τα κρυφά της προσόντα.


Η επόμενη κίνησή του ήταν να ανεβάσει το βίντεο στο internet και να το στείλει σε φίλους και γνωστούς. Το υλικό κυκλοφόρησε παντού γιατί πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν το κορμί της ηθοποιού, που αν μη τι άλλο είναι ποθητό και επιθυμητό.

Το gossip – tv επικοινώνησε μαζί της για να ρωτήσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις και αν σκέφτεται να κινηθεί νομικά. Τι απάντησε; “ Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά για το βίντεο αυτό, γιατί πολύ απλά μου είπανε ότι δεν πρόκειται να βρω ποιος το έκανε....”
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved