Αποκαλύψεις για την Άννα Βίσση από στενό της συνεργάτη
Showbiz

Αποκαλύψεις για την Άννα Βίσση από στενό της συνεργάτη

 

Του Γιάννη ΒίτσαΟ Κούλης Νικολάου, ο επί 6 χρόνια οδηγός της Άννας Βίσση, αποκαλύπτει αποκλειστικά στο gossip – tv, πολλές κρυφές λεπτομέρειες από τη ζωή της star.

 


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος “ η Άννα έχει κάνει τα πάντα στη ζωή της”. Με λίγα λόγια είναι χορτάτη και αυτό βγαίνει. Τα κεφάλαια της ζωής της είναι πολλά και ο οδηγός της τα έζησε από κοντά και μας μεταφέρει κάποια στιγμιότυπα. Ας τα ξεφυλλίσουμε:


ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

Έζησαν πολλά και ήταν αυτοκόλλητοι. Όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρει ο Κούλης Νικολάου “νόμισες ότι ήταν ακόμα παντρεμένοι, ενώ είχαν χωρίσει”. Το δέσιμό τους ήταν τόσο μεγάλο, ώστε μοιράζονταν τα προβλήματά τους. Προσπαθούσαν να βρουν από κοντά λύσεις. Ήταν ο μέντοράς της.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις της τραγουδίστριας. “Ο Γκλέτσος ήταν δυνατός χαρακτήρας όπως κι 'κείνη”, αυτό ήταν που την τράβηξε κοντά του. Ίσως να μην είναι γνωστό και να υπάρχει μια άλλη ιδέα, αλλά “η Άννα ήθελε παθιασμένα τον Γκλέτσο, τον αγαπούσε”. Ο έρωτας τους ήταν αμοιβαίος, αλλά πάντα τα πράγματα όσο δυνατά και να ' ναι, έχουν ημερομηνία λήξης.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ

Ο πρώην οδηγός περιγράφει με μετριοπαθή λόγια αυτό που είχε η γνωστή τραγουδίστρια με τον Λάμπη Λιβιεράτο. “Δεν είχαν τόσο δυνατή σχέση όπως με τον Γκλέτσο”, είναι τα ακριβή του λόγια και καταλαβαίνουμε πολλά....

Όλες οι λεπτομέρειες της συνέντευξης που θα συζητηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του gossip-tv.gr ακριβώς στις 8!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved