Οι... "άστεγοι" του Κοινοβουλίου
G-Politics

Οι... "άστεγοι" του Κοινοβουλίου

«Τρέμουν» οι βουλευτές στην ιδέα ότι μπορεί να περικοπούν οι μισθοί τους. Όμως προς το παρών ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος διαβεβαιώνει ότι η Βουλή θα συμβάλει στην εθνική πλέον προσπάθεια βελτίωσης των οικονομικών της χώρας, όχι πλέον απαραίτητα μέσω μείωσης των αποζημιώσεων των εκπροσώπων του Έθνους .

Είναι αλήθεια ότι το θέμα πήρε διαστάσεις μετά τις εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου στο Ζάππειο και πολλοί βουλευτές δεν έκρυψαν την ανησυχία τους μήπως και θιγούν κάποια από τα κεκτημένα τους.
Την ίδια ώρα ο κ. Πετσάλνικος έκανε μέχρι και τον εργολάβο για να τακτοποιήσει τους άστεγους της Βουλής. Ποιοι είναι αυτοί; Δεκαπέντε βουλευτές που εκλέγονται στην επαρχία και δεν κατάφεραν να βρουν την γωνιά τους στην οδό Μητροπόλεως όπου το Κοινοβούλιο παρέχει δωρεάν γραφεία στους επαρχιώτες βουλευτές. Γραφεία βρέθηκαν στην οδό Σέκερη. Σε αυτή την οδό η Βουλή έχει δικό της κτήριο, για να διαμορφωθεί ο χώρος όμως είχε προβλεφθεί από την προηγούμενη Προεδρεία του Δημήτρη Σιούφα το ποσό των 800.000 ευρώ. Μόνο για ανακαίνιση και εξοπλισμό. Ο Πετσάλνικος πήγε λοιπόν ο ίδιος και πήρε μέτρα. Έβγαλε κοστολόγιο και μείωσε το κόστος στις 300.000. Έτσι από το νέο έτος οι άστεγοι θα βρουν ένα κεραμίδι να στεγάσουν το κεφαλάκι τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved