Ολοκληρώθηκε η νεκροψία της Murphy
Inside Stories

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία της Murphy

Χωρίς να βγει κάποιο συμπέρασμα ολοκληρώθηκε η νεκροψία της Brittany Murphy, όμως αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο δόλου στο θάνατό της.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι υπόλοιπες εξετάσεις που έγιναν για να βρεθεί η αιτία που η Murphy έπαθε το καρδιακό επεισόδιο. Ιδιαίτερα οι τοξικολογικές που θα δείξουν τι φάρμακα είχε πάρει.
Πολλοί συγκρίνουν την υπόθεση με αυτή του Michael Jackson, θεωρώντας ότι και η ίδια ίσως πήρε κάποιο φάρμακο το οποίο την οδήγησε στο θάνατο. Στο σπίτι της βρέθηκαν πολλά διαφορετικά είδη φαρμάκων, κάποια ανήκαν στη μητέρα της Sharon, κάποια στο σύζυγό της Simon Monjack, κάποια και στην ίδια που σύμφωνα με την οικογένειά της ήταν διαβητική. Η ίδια το πρωί της Κυριακής πριν καταρρεύσει στο ντους παραπονιόταν ότι δεν αισθανόταν καθόλου καλά, ενώ και τις τελευταίες ημέρες ήταν λίγο άρρωστη. Υπάρχουν δημοσιεύματα που μιλούν ακόμη και για γρίπη ενώ λίγο πριν πεθάνει έκανε εμετούς. Στο παρελθόν η Murphy έπασχε και από νευρική ανορεξία, όμως οι δικοί της επιμένουν ότι το είχε ξεπεράσει το πρόβλημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved