Βάσια Τριφύλλη: «Ήμουν απειλή για πολλούς και εξακολουθώ να είμαι»
Showbiz

Βάσια Τριφύλλη: «Ήμουν απειλή για πολλούς και εξακολουθώ να είμαι»

Μία μεγάλη κυρία του θεάτρου αλλά και της τηλεόρασης, η Βάσια Τριφύλλη που άφησε τη δική της πινελιά στη μικρή οθόνη, μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα, τους σταρ ή τους νέους wannabe παρουσιαστές.

Κρίνει, επικρίνει αλλά και θυμάται παλιές καλές –αλλά και κακές- στιγμές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Δεν παραλείπει όμως να μιλήσει πρώτα απ’ όλα για την πικρία που της άφησε το γεγονός ότι το Mega δεν συμπεριέλαβε στις εκπομπές του The Twenty την εκπομπή της «Ραντεβού στα Τυφλά: «Το ραντεβού στα τυφλά έκανε 98% τηλεθέαση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν στο Top Twenty. Δύο χρόνια στους «Αυθαίρετους», τέσσερα χρόνια ‘Ραντεβού στα τυφλά» και δύο χρόνια «Η ώρα η καλή», ναι, με πόνεσε. Ήμουν πρώτη στα πρώτα χρόνια επιτυχίας του Mega.»
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνεχίζει μιλώντας για το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου στον ΑΝΤ1. «Είναι μια χαρά, πολύ καλά έκανε ο ΑΝΤ1 που έβαλε τα παιδιά.»
Όταν η κουβέντα αρχίζει να περιστρέφεται γύρω από την Ελένη Μενεγάκη και όλα όσα έχουν ακουστεί τελευταία, η Βάσια Τριφύλλη ξεσπαθώνει: «Κατά καιρούς έχουμε περάσει όλοι μας την ίδια φάση που περνάει η Ελένη, (με τη λάσπη, τις επιθέσεις κλπ) και βεβαίως και στην αρχή της καριέρας της τα χειρότερα γραφόντουσαν για εκείνη. Η Ελένη κέρδισε το παιχνίδι αυτό με την υπομονή και την επιμονή του Κυριακού. Γιατί γενικότερα ο ΑΝΤ1 δεν φημίζεται για την υπομονή του. Δηλαδή σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι. Είναι κάτι το τρομακτικό. Το Mega είναι πιο σωστό, δηλαδή δίνει χρόνο και ευκαιρίες στα προϊόντα του για να γίνουν και συνήθεια. Η Ελένη είχε βρει μια δική της συνταγή. Η Μενεγάκη είναι πάρα πολύ έξυπνη και θέλει μυαλό το να καταφέρεις να κάνεις δίπλα σου κλοιό και να μην μπορεί κανείς να σε χτυπήσει.» Η Βάσια Τριφύλλη μιλάει γενικότερα και για το πώς καταλήγει η καριέρα ενός ανθρώπου που βρίσκεται για χρόνια στην κορυφή της επιτυχίας στο χώρο της τηλεόρασης: «Είμαστε εποχιακοί όλοι μας. Και τα πιο μεγάλα ταλέντα που περάσανε από την ελληνική τηλεόραση, δεν καταλαβαίνουμε πως σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε τίποτα. Το παίρνουμε ότι αφού έχουμε επιτυχία, αυτό θα ισχύει για πάντα. Δεν είναι έτσι. Σίγουρα το να έχεις κάνει 10 χρόνια επιτυχία είναι ρεκόρ, αλλά κάποια στιγμή αρχίζει να υπάρχει και κάτι καινούριο, με αυτή την έννοια λέω όχι ότι εσύ παύεις να είσαι καλός.»
Για το πρωινό του Mega και την πεντάδα του «Όμορφου κόσμου το πρωί», η Βάσια Τριφύλλη σχολιάζει: «Στην τιμή του ενός πήραν πέντε κι αυτό ήταν τεράστιο λάθος και θα το βρουν μπροστά τους. Τα παιδιά καλά έκαναν και άδραξαν την ευκαιρία τους, λάθος του Mega ήταν». Τέλος, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκαλύπτει και ένα παρασκήνιο που διαδραματίστηκε στις αρχές της σεζόν αλλά κανείς δεν είχε αντιληφθεί ή μάθει: «Εγώ τους είχα κάνει αντιπρόταση (σ.σ. στο Mega). Μόλις βεβαιώθηκα πως ο φίλος μου ο Γρηγόρης έφυγε οικειοθελώς και δεν θέλει να κάνει πρωινό, τους είπα ‘γιατί δεν ενώνετε έναν παλιό πετυχημένο με τους νέους;’ Τους πήγα ‘πιλότο’ και δε θα πω πως ζήτησα πολλά λεφτά. Δεν έφτασα καν στο σημείο να μιλήσω για λεφτά. Απεναντίας τους είπα ‘δε θέλω λεφτά (όχι ότι είμαι ψώνιο), θα ξεκινήσω και αν δεν πάω καλά, θα πάω σπίτι μου, αν τα φέρω θα τα πάρω. Και δεν πήρα καμιά απάντηση. Δεν κάνανε σε κανένα μεγάλο όνομα πρόταση, κοριτσάκια και παιδάκια βλέπανε.»
Γυρνώντας ξανά τον χρόνο πίσω, η Βάσια Τριφύλλη θυμάται διάφορα... ευτράπελα που συνέβαιναν τον καιρό που η ίδια βρισκόταν στην κορυφή της επιτυχίας στο χώρο της τηλεόρασης: «Έχω κάνει ζημιά χωρίς να το θέλω σε δύο μεγάλους παρουσιαστές, στον Πολυχρονίου που τον διώξανε από τον ΑΝΤ1 λόγω χαμηλής τηλεθέασης που με είχε απέναντι και στη Ρούλα Κορομηλά η οποία δεν κατάφερε ποτέ να με περάσει επί Ciao Ant1 κι ήταν ο μόνιμος καημός της και το μόνιμο παράπονο. Τι έφερνε ανθρώπους από την Ιταλία, τι έκανε τα δικά της...19.00-20.00 δε με πέρασε ποτέ. Κι όταν ξαναγύρισα κι έκανα την εκπομπή «Η ώρα η καλή», σε 10ημέρες έκοψαν την εκπομπή του Μικρούτσικου “Κάνε ό,τι κάνω. Ήμουν απειλή για πάρα πολλούς και εξακολουθώ να είμαι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved