Το εξώδικο της Τζούλιας κατά της Τσαγκράκου
G-Sexy

Το εξώδικο της Τζούλιας κατά της Τσαγκράκου

Αποκλειστικά στο gossip-tv.gr το εξώδικο της Τζούλιας Αλεξανδράτου προς την ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδούσε μέχρι πρότινος, τη Νανά Τσαγκράκη.

Η τραγουδίστρια αναφέρει στο εξώδικό της τη δική της εκδοχή για το πώς ξεκίνησε το όλο πρόβλημα στη συνεργασία της με την επιχειρηματία: “Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, περί τις αρχές του μηνός Νοεμβρίου τρέχοντος έτους, ήρθαμε σε προφορική συμφωνία προκειμένου να εργαστώ ως τραγουδίστρια στο νυχτερινό μαγαζί «Φως», που διατηρείτε επί της Ιεράς Οδού, αρίθμ. 339 στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής. Πλην όμως, η συνεργασία μας αυτή δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη και έληξε περί τα τέλη του ιδίου μηνός για αιτίες και λόγους που πολύ καλά γνωρίζετε.”
Με λεπτομέρειες αναφέρεται στους λόγους που η ίδια ενοχλήθηκε με τα λεγόμενα της Νανάς Τσαγκράκη. “Μετά την πάροδο ικανού χρόνου από τη λήξη της συνεργασίας μας αυτής και δη ενός περίπου μηνός, εμφανιστήκατε στις 21.12.2009 καθώς και στις 22.12.2009 στο τηλεοπτικό κανάλι «Alter» και στην εκπομπή «Μεσημεριανό Express» και αναφερθήκατε αδικαιολόγητα και απρόκλητα στο πρόσωπό μου με άκρως απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεών σας αυτών εκφέρατε λέξεις και φράσεις δηλωτικές μομφής προς το πρόσωπό μου, πλήττοντας καίρια με τη συμπεριφορά σας αυτή την τιμή και την υπόληψή μου και θέτοντας υπό έντονη αμφισβήτηση την ηθική, κοινωνική και επαγγελματική μου αξία.
Ενδεικτικά παραθέτω ορισμένες εκ των μειωτικών και πλήρως περιφρονητικών φράσεων που χρησιμοποιήσατε κατά την αναφορά σας στο πρόσωπό μου : «την έδιωξα…. δεν ήρθε κανείς να κλείσει ένα τραπέζι», «κοίταζε να κατέβει και να φύγει», «ποτέ δεν πήρε ούτε ένα λουλούδι, μέχρι και η τελευταία κοπελιά έπαιρνε», «ούτε για πελάτισσα δεν την θέλω».
Στη συνέχεια των συνεντεύξεών σας δηλώσατε με τρόπο ενέχοντα καταφρόνηση και κατατείνοντας ειδικά στην προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου ότι, «δεν είναι τυχαίο που μιλάνε γι’αυτόν τον κακό χαρακτήρα που έχει», «όλη της η ζωή είναι ένα καβγάς…… έχει μαλώσει και με τα κοτσάνια», «έχει ένα στυλ περίεργο», ενώ, συνεχίζοντας με τον αυτό τρόπο, δηλώσατε ότι, «εάν αυτές όλες, το στυλάκι αυτό είναι τρελές γιατί θέλουν να βγούνε στα κανάλια να κάνουν κάτι…», «όποιος θέλει να την πάρει την Τζούλια Αλεξανδράτου να μπει φυλακή, να την πάρει», «της κατέβασα τις ταμπέλες και τις έβαλα εκεί που άξιζε να τις βάλω». Κλείνοντας δε, τη συνέντευξή σας αναφερόμενη εμμέσως, πλην όμως, σαφώς, στο πρόσωπό μου δηλώσατε ότι, «καλύτερα να μην βγαίνουν πουθενά και να βγαίνουν άνθρωποι με αξία»”
Σε άλλο σημείο του εξωδίκου της, η Τζούλια Αλεξανδράτου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οι ως άνω εκδηλώσεις προσβολής της τιμής και της υπόληψής μου, που έλαβαν τεράστια δημοσιότητα με τον τρόπο που πραγματώθηκαν, λόγω της μετάδοσης των συνεντεύξεων σας αυτών σε τηλεοπτική μεσημεριανή εκπομπή, μορφοποιούν την απόλυτη απαξίωση της ηθικής, κοινωνικής και επαγγελματικής μου αξίας, ως μέλους μίας οργανωμένης κοινωνίας και υπό την ιδιότητα μου ως μοντέλου και ως τραγουδίστριας.
Οι μειωτικές αυτές για εμένα εκφράσεις, ενέχουσες έντονη αμφισβήτηση όλων εκείνων των αγαθών που συνθέτουν το πλέγμα της προσωπικότητάς μου, την υπόστασή μου, εκδηλώνουν την καταφρονητική σας διάθεση προς το πρόσωπό μου και κατατείνουν ειδικά στην προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου.”
Το εξώδικο της Τζούλιας Αλεξανδράτου καταλήγει ως εξής: “Διαμαρτύρομαι εντόνως για την αήθη και απρόκλητη αυτή λεκτική επίθεση από εσάς προς το πρόσωπό μου, και σας καλώ όπως, άρετε την προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου, η οποία πραγματώθηκε με την ως άνω περιγραφόμενη άκρως περιφρονητική, προσβλητική και συκοφαντική συμπεριφορά σας και όπως, παραλείψετε στο μέλλον οιεσδήποτε παρόμοιες για εμένα συμπεριφορές. Σε αντίθετη περίπτωση, σας δηλώνω ότι, θα αναγκαστώ να προσφύγω στη δικαστική οδό με όλες τις εις βάρος σας συνέπειες και έξοδα.”

Πηγή φωτογραφίας Τζούλιας Αλεξανδράτου: Nitro

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved