Δήμητρα Σιγάλα: "Με ανεβάζει ο άνθρωπος που είμαι έρωτευμένη"
Showbiz

Δήμητρα Σιγάλα: "Με ανεβάζει ο άνθρωπος που είμαι έρωτευμένη"

Ρομαντική, ευαίσθητη και χαμηλών τόνων η ηθοποιός Δήμητρα Σιγάλα μιλάει στο "gossip-tv.gr" για τα όνειρα της αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα. 

Την είδαμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Θα βρείς τον δάσκαλο σου" να ερμηνεύει μάλιστα την καθηγήτρια, ενα επάγγελμα που μικρή ήθελε να ακολουθήσει. Την είδαμε στην επίσης επιτυχημένη σειρά του Αlpha "Αν μ'αγαπάς". Mε τον ερχομό της νέας χρονιάς θα δούμε την Δήμητρα Σιγάλα στο νέο σίριαλ του Mega "3ος Νόμος" του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Πές μας μερικά πράγματα για τα παιδικά σου χρόνια και τα όνειρα που είχες παιδί.

- Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ ανέμελα χρόνια ξέγνοιαστα και όμορφα με ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τον αδελφό μου και όλα τα παιδιά της γειτονιάς .Σαν παιδί ήθελα να γίνω δασκάλα χορου,εντυπωσιασμένη ίσως απο τα μαθήματα μπαλέτου που έκανα απο πολυ μικρή.Υπήρξαν μάλιστα φορές που μάζευα τα παιδιά και οργάνωνα μουσικοθεατρικοχορευτικές παραστάσεις οπου εκει καλούσαμε ολη τη γειτονιά-εφτιαχνα μεχρι και τις προσκλήσεις..

Περιέγραψε λίγο την Δήμητρα …


- Mου είναι πολυ δύσκολο να αρχίσω τους αυτοχαρακτηρισμούς,εξάλλου οι δικοι μου ανθρωποι βρίσκουν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε μένα.Σε κάθε περιπτωση ο,τι και να πει κανείς για τον εαυτό του δεν θα ειναι αντικειμενικό.

Πιστεύεις στον έρωτα και στην φιλία;


- Πιστεύω στα στοιχεία εκείνα που είναι προυπόθεση για τον αληθινό ερωτα και την πραγματική φιλία και αυτα είναι η χημεία των ανθρώπων , η ανιδιοτέλεια και ο σεβασμός.

Τι νομίζεις πως κάνει έναν ανθρωπο και έναν καλλιτέχνη ολοκληρωμένο;

-H ολοκλήρωση στον άνθρωπο πιστεύω οτι έρχεται μόνο μέσα απο την προσωπική ευτυχία και τη δημιουργιά της δικής του οικογένειας. Για έναν καλλιτέχνη η ολοκλήρωση νομίζω οτι είναι κάτι ανέφικτο και άπιαστο.Ποτέ ένας καλλιτεχνης δεν είναι ικανοποιημένος απο το έργο του,πάντα αγωνίζεται και παλεύει για το καλύτερο και για το τελειότερο αποτελεσμα στη τέχνη του.

Τι σε πληγώνει και τι σε ανεβάζει;

- Mε πληγώνει η ασυνέπεια λόγου και πράξεων και όποιος ανθρωπος προδώσει τα όνειρα μου και την εμπιστοσύνη μου με ανεβάζει ο άνθρωπος με τον οποιο είμαι ερωτευμενη ,η δημιουργία, οι τέχνες,τα ταξίδια, οι ευχάριστες εκπλήξεις,οι όμορφες ανατροπές της καθημερινότητας,η προσπάθεια για το καλύτερο και πάνω απο όλα η έμπνευση.

Μάθαμε πως τραγουδάς κιόλας. Πες μας περισσότερα για αυτό που ετοιμάζεις;

- Mου αρεσει και ασχολούμαι πολλα χρόνια με την μουσική, το τραγουδι και τον χορό που υπήρξε βασικό αντικείμενο των σπουδών μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved