Οι τιμές στα live για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς
Lifestyle

Οι τιμές στα live για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Όλοι τώρα ετοιμάζονται για το λαμπερό ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, παρά την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τα πορτοφόλια των καταναλωτών. Ο Έλληνας όμως ξέρει να ζει και φυσικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θέλει να βγει να το γιορτάσει. Πόσο όμως θα του στοιχίσει εκείνη η βραδιά; Ανάλογα με το τι σχήμα θα επιλέξει να δει εκείνο το βράδυ και με ποιον καλλιτέχνη θα θελήσει να καλωσορίσει τη νέα χρονιά.

Αν για παράδειγμα θελήσει να απολαύσει τον Σάκη Ρουβά, την Τάμτα, τον ράπερ Gifted και την Ελευθερία Ελευθερίου, τότε θα πληρώσει το μπουκάλι το ποτό 220 ευρώ (240 το σπέσιαλ για 4 άτομα και 120 το κρασί ανά δύο άτομα). Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πάλι με τους Onirama κρατά λίγο πιο χαμηλά τις τιμές και όσοι πάνε να τους απολαύσουν, θα πληρώσουν 180 ευρώ το μπουκάλι (210 το σπέσιαλ για 4 άτομα και 90 ευρώ το κρασί για 2 άτομα). Η Άννα Βίσση επίσης κρατά τις τιμές χαμηλά αφού ‘σερβίρει’ το μπουκάλι το ουίσκι 180 ευρώ και 90 ευρώ το κρασί. Τις ίδιες τιμές –ούτε λόγος για νταμπλ ντοτ- κρατά και ο Αντώνης Ρέμος στον Διογένη. Λίγο πιο διαφορετικό τιμοκατάλογο από τα υπόλοιπα νυχτερινά κέντρα διαμορφώνουν ο Γιάννης Πάριος και ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Fever αφού ανάλογα με το τι επίπεδο θα επιλέξει ο πελάτης, διαμορφώνονται και οι τιμές. Στα μπροστινά τραπέζια η τιμή διαμορφώνεται στα 70 ευρώ ενώ όσο προχωράμε πιο πίσω οι τιμές πέφτουν στα 60 ή τα 50 ευρώ. Τέλος, σε ό,τι αφορά την Αθήνα, ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα ακολουθούν το ίδιο σύστημα τιμών με αυτό των Πάριου-Οικονομόπουλου με το άτομο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να πληρώνει από 50 έως 80 ευρώ, ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται το τραπέζι του.
Στη Θεσσαλονίκη τώρα, για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με τη Δέσποινα Βανδή, θα πρέπει να πληρώσετε 210 ευρώ ανά τέσσερα άτομα (230 ευρώ το σπέσιαλ). Τέλος, ο Βασίλης Καρράς, ο Διονύσης Μακρής και η Μάρω Λύτρα κρατούν τις τιμές αρκετά χαμηλά και συγκεκριμένα στα 180 ευρώ ανά τέσσερα άτομα (190 το σπέσιαλ).
Πηγή: noumerologio

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved