Η Kαραβάτου απόψε απέναντι στον Geller
Media

Η Kαραβάτου απόψε απέναντι στον Geller

Πρεμιέρα απόψε για το «Μια νύφη για τον γιό μου» ενώ αυλαία ρίχνει «Ο διάδοχος του Uri Geller”…Για μια μόνο μέρα…μάλιστα λίγο οι δυο εκπομπές θα βρεθούν αντιμέτωπες απέναντι στην AGB.


Η Κατερίνα Καραβάτου αναλαμβάνει σήμερα δράση…Να φέρει κοντά τις μελλοντικές πεθερές με τις υποψήφιες νύφες. Το πρώτο επεισόδιο θα το δούμε το βράδυ (στις 21.00) και θα γνωρίσουμε τους γαμπρούς με τις δραστήριες μαμάδες τους. Μετά την προβολή του αυριανού επεισοδίου, γυναίκες από όλη την Ελλάδα μπορούν να στείλουν γράμματα και φωτογραφίες στους άνδρες επιλογής τους. Στη συνέχεια, οι εργένηδες θα καλέσουν τρείς από τις συντρόφους που έχουν επιλέξει για να τις γνωρίσουν καλύτερα και να τις φιλοξενήσουν στο σπίτι τους. Φυσικά η μαμά…θα διαδραματίζει έναν ενεργό ρόλο στην όλη διαδικασία, οπότε όποια το αποφασίσει να μπεί στο παιχνίδι…καλό είναι να το έχει υπ’ οψιν της. Το ποιά θα καταφέρει να περάσει τις δοκιμασίες της μέλλουσας πεθεράς και ποιά θα κατορθώσει να την εντυπωσιάσει θα το δούμε στην πορεία. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο!
Από την άλλη, απόψε θα μάθουμε τον διάδοχο του Uri Geller .! Η στιγμή του τελικού έφτασε και τον «τίτλο» διεκδικούν τέσσερεις mentalists. Pedram, Kary Novel, Nefesch και Zakris προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη στιγμή. Μόνο ένας από αυτούς θα είναι ο διάδοχος του Uri Geller γι αυτό και οι τέσσερεις θα παίξουν τα δυνατά χαρτιά τους. Αυτά που θα δούμε στο τελικό είναι τόσο απαιτητικά, που κάποια θα διαδραματιστούν εκτός του τηλεοπτικού πλατό. Από την άλλη πλευρά και ο ίδιος ο Uri Geller ετοιμάζει για τον μεγάλο τελικό μια ειδική «παράσταση» που είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί….Το νικητή θα τον αναδείξει το κοινό που θα το μάθουμε σε λίγες ώρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved