Τι προβλέπουν τα άστρα για Βανδή και Νικολαϊδη για το 2010;
Showbiz

Τι προβλέπουν τα άστρα για Βανδή και Νικολαϊδη για το 2010;

Πίσω από μια φαινομενικά «άχρωμη» ζωδιακή σχέση μιας Καρκίνου και ενός Παρθένου, κρύβεται ο ...Σκορπιός.


Η Δέσποινα Βανδή έχει εκεί (πιθανότατα) τη Σελήνη της, ενώ ο Ντέμης την Αφροδίτη του ...και τι Αφροδίτη! Σε αντίθεση με τον Άρη και σε τετράγωνο με το Δία διαθέτει ένα άσβεστο πάθος, συνδυασμένο με την ανάγκη για μια «μεγάλη ζωή», τάσεις που φαίνεται πως εκπληρώθηκαν (και με το παραπάνω) μέσα από τη σχέση του με τη Δέσποινα.

Είναι γνωστή η ανάγκη του Σκορπιού να περιφρουρεί την προσωπική του ζωή θεωρώντας ότι κανείς «βέβηλος» δεν έχει δικαίωμα να την παραβιάσει. Όπως επίσης είναι γνωστή η τάση του ζωδίου να «πνίγει» τα αγαπημένα του πρόσωπα, ξεκινώντας από ένα καθ’ όλα υγιές αίτημα ταύτισης.
Σε αυτό το σημείο είναι που «τα βρίσκουν» οι δύο σύντροφοι. Και ταυτόχρονα αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο τους...

Η στάση τους απέναντι στην ίδια τη σχέση είναι υποστηρικτική μέχρι ...θανάτου, αν όμως κάτι στραβώσει, τότε η απόρριψη θα είναι εξ ίσου απόλυτη και από αυτήν την άποψη θα έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά...
Οι λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής και το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους είναι κάτι που θα μαθευτεί κατόπιν ...εορτής και μάλλον ύστερα από πρωτοβουλία της Δέσποινας, που όπως κι αν το κάνουμε δεν μπορεί εύκολα να αποποιηθεί την επικοινωνιακή ...φαγούρα της Αφροδίτης της στους Διδύμους.
Είναι βέβαιο ότι ο Ντέμης δεν καλοβλέπει αυτήν την «ανοικτή» Αφροδίτη, ιδιαίτερα όταν χαριεντίζεται ασύστολα με τα ...πλήθη.

Από την άλλη πλευρά, η Δέσποινα έχει άμεσα ανάγκη την πνευματική επικοινωνία, αφού ο Άρης της στον Τοξότη έλκεται από προσωπικότητες που μπορούν να ανταποκριθούν στα βασικά ...τεστ ευφυΐας και ενδιαφερόντων. Και είναι βέβαιο πως αν ο Ντέμης δεν είχε τέτοια στοιχεία δεν θα γινόντουσαν ποτέ ζευγάρι.

Το 2010 δεν είναι μια εύκολη χρονιά για τον Ντέμη Νικολαίδη αλλά αυτό αναφέρεται περισσότερο στα επαγγελματικά του σχέδια.
Και η Δέσποινα μπαίνει σταδιακά σε μια φάση μεγάλων αλλαγών, που ωστόσο δεν είναι αναγκαίο να αποσταθεροποιήσουν την προσωπική της ζωή.
Αν όμως εξαιτίας άγνωστων σε μας παραμέτρων (Ωροσκόποι, οικοθεσία κλπ) συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα ξεκινήσει μια μάχη που θα θυμίζει τον «Πόλεμο των Ρόουζ»...
Τυπικά πάντως η κρίση φαίνεται να κτυπά την πόρτα του ζεύγους αμέσως μετά τον Οκτώβριο του 2012, όταν ο Κρόνος θα μπει στο Σκορπιό.
Και οπωσδήποτε θα έχει και οικονομικές διαστάσεις...

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved