Τι λένε τα άστρα για το 2010 για  Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθύες
Lifestyle

Τι λένε τα άστρα για το 2010 για Αιγόκερους, Υδροχόους και Ιχθύες

Οι ετήσιες προβλέψεις για τους Αιγόκερους, τους Υδροχόους και τους Ιχθείς από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Για τους Αιγόκερους η διάκριση από γενέθλια σε γενέθλια είναι φυσικά άνευ ουσίας αφού το ζώδιο συμπίπτει με την ημερολογιακή αλλαγή του χρόνου.


Το μόνο, που πρέπει να σημειώσω για όσους έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου (μετά τις 15/1) είναι ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν σε πολύ πλεονεκτική θέση η απλά να ολοκληρώσουν την πετυχημένη πορεία της περασμένης χρονιάς.





Α΄ δεκαήμερο

Στόχοι, αστοχίες
Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος...
Οπωσδήποτε είναι μια από τις πιο δύσκολες χρονιές και πρέπει να οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή.
Και δεν είναι τόσο ο Κρόνος που κάνει τη «ζημιά» (αυτός είναι κολλητός σας), όσο ο Πλούτωνας που απειλεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας.
Ωστόσο, παρά το δυσοίωνο τετράγωνο των δύο πλανητών που μάλιστα συνοδεύεται από τον Ήλιο και την Αφροδίτη, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου δεδομένο.
Πολλοί θα απελευθερωθείτε από όλες τις δεσμεύσεις του παρελθόντος και «καθαγιασμένοι» θα μπορέσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.


Ιστορίες αγάπης
Με την Αφροδίτη να ...στενάζει ανάμεσα στον Κρόνο και τον Πλούτωνα δεν θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για ευτυχία... Και είναι πιθανόν, όσοι έχουν μια μόνιμη σχέση να δοκιμαστούν από σύνθετα προβλήματα, ενώ και οι άλλοι οι «αδέσμευτοι» ενδέχεται να εμπλακούν σε άκρως ...μαζοχιστικές καταστάσεις.
Πάντως, μια πολύ καλή λύση για να ...ξορκίσετε το κακό είναι να ασχοληθείτε επισταμένα με τις δυσκολίες των άλλων, περίπου με ...επαγγελματική ευσυνειδησία.




Β΄ δεκαήμερο

Στόχοι, αστοχίες
Μόνο και μόνο που δεν θα φάτε το «πακέτο» Κρόνου-Πλούτωνα είστε σαφώς πιο τυχεροί... Ουσιαστικά δεν δέχεστε καθόλου πιέσεις κάτι που σας προσφέρει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα. Μπορείτε με την ησυχία σας να οργανωθείτε για τις δύσκολες ημέρες που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια.
Κατά τα άλλα η χρονιά αναμένεται να είναι τυχερή σε θέματα σπουδών, ενώ κάποιοι θα ανανεώσουν τον εξοπλισμό τους, θα αγοράσουν νέο μεταφορικό μέσον η θα ταξιδέψουν πιο πολύ και πιο ...καλά.


Ιστορίες αγάπης
Όσες/οι μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε το «κρυφό» τρίγωνο ανάμεσα στην αστρική Αφροδίτη και τον τροπικό Άρη, θα ξεφύγετε κατά πολύ από τη γενική μετριότητα που χαρακτηρίζει την αισθηματική ζωή των υπόλοιπων Αιγόκερων αυτού του δεκαημέρου. Στο «παλμαρέ» αυτής της όψης ανήκουν πολλά από αυτά που σκέφτεστε και ντρέπεστε να τα κάνετε σε δημόσια θέα...


Γ΄ δεκαήμερο

Στόχοι, αστοχίες
Οι περισσότεροι βρίσκεστε σε μια φάση αλλαγών και αναθεωρήσεων, που στο σύνολο τους θα γίνουν ήπια και χωρίς ακρότητες. Ωστόσο για τους Αιγόκερους οι αλλαγές ήταν και θα είναι πάντα ένα πρόβλημα, ειδικά αν έχουν ...στρογγυλοκαθίσει στην ασφάλεια που τους παρέχει το σύστημα που υπηρετούν. Πάντως είναι προτιμότερο να τις κάνετε εσείς παρά να σας συμβούν...


Ιστορίες αγάπης
Η προσωπική σας ακτινοβολία θα συντελέσει στο να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που εκτιμάτε και ανήκουν στο αγαπημένο σας target group. Το να εξελιχθεί βέβαια μια απλή κοινωνική σχέση σε προσωπική θέλει πολύ ...δουλειά αλλά όπως και να έχει χαμένοι δεν θα βγείτε...






ΥΔΡΟΧΟΟΣ






Μέχρι... τα γενέθλια σας


Α΄ δεκαήμερο


Σε λίγες ημέρες κλείνει ο κύκλος μιας χρονιάς ευκαιριών και προόδου, κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Όσοι δεν ...πρόλαβαν να δουν καλό ας περιμένουν πρώτα να γιορτάσουν τα γενέθλια τους κι ύστερα ας κάνουν τον απολογισμό τους.
Συναισθηματικά η χρονιά που πέρασε ήταν ενδιαφέρουσα αλλά κάπως «σκληρή» και σίγουρα δεν ευνόησε τη δημιουργία ισορροπημένων σχέσεων. Ακόμη και τώρα, όμως προλαβαίνετε να τα ...διαλύσετε όλα.




Β΄ δεκαήμερο
Μέσα στον Ιανουάριο ενδέχεται να ζήσετε έντονες καταστάσεις, ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή. Κι αν συνολικά δεν είστε ευχαριστημένοι από το «πολλά υποσχόμενο» για τους Υδροχόους 2009, θα σημειώσω απλά ότι ...τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.


Γ΄ δεκαήμερο
Στόχοι, αστοχίες

Πολλοί από εσάς ζείτε σε μια μάλλον ...νεφελώδη κατάσταση, η οποία ωστόσο δεν είναι καθόλου δυσάρεστη. Η αποπομπή κάθε μελαγχολικής σκέψης αλλά και κάθε ...ευθύνης, ενδέχεται να έχει τις συνέπειες της αλλά όχι άμεσα. Κι αν τις έχει δηλαδή, who cares...
Μια δημιουργική πρόταση θα ήταν να ασχοληθείτε περισσότερο με τις τέχνες, τη μεταφυσική η με άλλους τομείς, που δεν περιορίζονται από αυστηρά πλαίσια και κανόνες.

Ιστορίες αγάπης
Όλους τους προηγούμενους μήνες ήσασταν στις ...επάλξεις και βέβαια δεν θα χαλάσετε τη συνταγή ενάμιση μήνα πριν τα γενέθλια σας... Πολλοί περάσατε και κακοτοπιές αλλά αυτή η εναλλαγή των καταστάσεων (και η ανάλυση που ακολουθεί) είναι ότι σας εξιτάρει περισσότερο.



Μετά... τα γενέθλια σας




Α΄ δεκαήμερο

Στόχοι, αστοχίες
Οπλισμένοι με θάρρος και ...θράσος έχετε τη διάθεση να κάψετε μαζί με τα ξερά και ...μπόλικα χλωρά. Η χρονιά αναμένεται να είναι πολύ έντονη με έριδες, προστριβές, ανταγωνισμούς αλλά και πολλή δημιουργική δουλειά. Άντε να δούμε πόσους θα τρελάνετε πάλι...


Ιστορίες αγάπης
Με τέτοια ...φούρια θα ήταν απίθανο να αδιαφορήσετε για τις κατακτήσεις της καρδιάς.
Οι μετοχές σας είναι εξαιρετικά ανεβασμένες και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε όλα σας τα πλεονεκτήματα αν κινηθείτε ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και συμβάσεις.
Αν όμως επιμένετε να είστε «καλό παιδί» τότε ο/η σύντροφος σας θα σας βάλει στο παιχνίδι είτε θέλετε είτε όχι...



Β΄ δεκαήμερο


Στόχοι, αστοχίες
Ο Δίας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ενισχύοντας την επιρροή του Ουρανού που εδώ και χρόνια σας προσφέρει εναλλακτικές λύσεις από το ...πουθενά.
Κατά τα άλλα δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις και μάλλον ανήκετε στις πιο ...ήσυχες ομάδες του ζωδιακού.

Ιστορίες αγάπης
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Μάλλον κάνετε χώρο για να περάσουν οι επόμενοι ...μονομάχοι.
Έτσι κι αλλιώς μέχρι τα γενέθλια σας είχατε τις ευκαιρίες σας κι αν δεν τις αξιοποιήσατε δεν σας φταίει κανείς...


Γ΄ δεκαήμερο

Στόχοι, αστοχίες
Το «αστοχίες» σας ταιριάζει γάντι, από τη στιγμή που επιδιώξετε να ασχοληθείτε με κάτι-υποτίθεται-πρακτικό. Η θέση σας είναι κάπου ...ψηλά στα αστέρια και δεν πρέπει να θυμώνετε καθόλου όταν σας αποκαλούν ...UFO.
Εκείνο που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι οι εξαπατήσεις και η ανάμιξη σας σε υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε.


Ιστορίες αγάπης
Ο ρομαντισμός κυριαρχεί σε όλες τις εκδηλώσεις σας και αλίμονο αν έλειπε από τον ...τομέα του. Πολλοί θα ζήσετε εξιδανικευμένες καταστάσεις, που είναι αμφίβολο αν θα έχουν και πρακτικό «αντίκρισμα».
Γενικά, η νέα χρονιά θα είναι σαφώς πιο ήπια, γι αυτό είναι καλό να κρατήσετε τη σχέση που νοιώθετε ως πιο αντιπροσωπευτική και να συνεχίσετε, χωρίς ιδιαίτερες ...απαιτήσεις.






ΙΧΘΥΕΣ






Μέχρι... τα γενέθλια σας


Α΄ δεκαήμερο

Στόχοι, αστοχίες
Τους δύο επόμενους μήνες καλείστε να ολοκληρώσετε ένα κύκλο αλλαγών, που στο σύνολο τους είναι εσωτερικές και σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας πορείας. Ο Δίας θα σας προσφέρει κάποιες όμορφες στιγμές αλλά μην περιμένετε (ακόμη) θαύματα.


Ιστορίες αγάπης
Το πιο σημαντικό είναι αυτό που θα απορρίψετε και όχι αυτό που ελπίζετε να βρείτε.
Πολλοί θα νοιώσετε περισσότερο ελεύθεροι και ανήμποροι να περιοριστείτε σε κλειστά σχήματα, κάτι βέβαια που θα επηρεάσει άμεσα τη σχέση σας.


Β΄ δεκαήμερο

Στόχοι, αστοχίες
Η κατάσταση δεν είναι ρόδινη και μάλλον πρέπει να περιμένετε τα χειρότερα-αν δεν έχουν έρθει ήδη. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, ο Κρόνος εξακολουθεί να σας επηρεάζει και είναι γνωστό ότι οι σχέσεις σας με τον ρεαλιστή πλανήτη είναι ...τουλάχιστον κακές. Απογοητεύσεις και διαψεύσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ αρκετοί θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας-δικά σας η κάποιου προσφιλούς σας προσώπου.


Ιστορίες αγάπης
Σε θέματα καρδιάς η τύχη είναι με το μέρος σας και όσοι δεν είδατε ακόμη τους ...καρπούς της μην χάνετε το κουράγιο σας. Θα πρέπει ωστόσο να έχετε κι εσείς τη διάθεση να μπείτε στο παιχνίδι, διαφορετικά δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα το σπουδαίο.



Γ΄ δεκαήμερο
Στόχοι, αστοχίες

Οι ανατροπές συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για αρκετό καιρό ακόμη. Είναι φυσικό όλες οι νέες καταστάσεις που προκύπτουν να σας δημιουργούν μια κάποια ανασφάλεια αλλά από την άλλη πλευρά το όλο σκηνικό είναι πολύ γοητευτικό. Οι μύθοι καταρρίπτονται, για να αντικατασταθούν από άλλους...

Ιστορίες αγάπης
Οι νέες εμπειρίες ανοίγουν και νέους δρόμους. Παρά την ...αλλόκοτη κατάσταση που εξακολουθεί να υπάρχει στην προσωπική σας ζωή έχετε τις ευκαιρίες σας για να βιώσετε υπέροχες στιγμές, που σας χαρίζονται απλόχερα.



Μετά... τα γενέθλια σας


Α΄ δεκαήμερο

Στόχοι, αστοχίες
Αυτή είναι βέβαια η χρονιά σας! Η εύνοια του Δία θα σας ακολουθεί μέχρι το Φεβρουάριο του 2011 και οπωσδήποτε το διάστημα είναι αρκετό για να υλοποιήσετε πολλά από τα όνειρα σας.


Ιστορίες αγάπης
Ο Δίας δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, ακόμη κι αν χρειαστεί να σας ...τσιμπήσει για να ξυπνήσετε! Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι δεν θα «χωράτε» πλέον στη σχέση που ήδη έχετε και από αυτήν την άποψη είναι πιθανόν να προκύψει ακόμη και χωρισμός. Πιστέψτε το όμως, θα είναι για καλό...


Β΄ δεκαήμερο

Στόχοι, αστοχίες
Ο Κρόνος παραχωρεί τη θέση του στο Δία (ας έκανε κι αλλιώς αν μπορούσε...) και οι προοπτικές σας για τη νέα χρονιά είναι ...λαμπρές.
Οικονομικά και επαγγελματικά θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας ακόμη και αν δεν έχετε τίποτα στα χέρια σας. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν άτομα που θα σας στηρίξουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο. Ακόμη και ο -πολύ γνωστός σας-φύλακας άγγελος θα επιστρατευθεί, αν χρειαστεί.


Ιστορίες αγάπης
Εδώ τα χαλάμε λίγο...
Παρά τη γενικότερη ευδαιμονία οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή θα δημιουργήσουν εξαιρετικά ανισόρροπες καταστάσεις. Μπερδέματα και διλήμματα δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία, αν και είναι πιθανόν πολλά από αυτά να τα δημιουργήσετε ...εσείς οι ίδιοι.


Γ΄ δεκαήμερο

Στόχοι, αστοχίες
Ο Ουρανός εξακολουθεί να κάνει κουμάντο στη ζωή σας και είναι ...κομματάκι δύσκολο να νοιώσετε ασφάλεια και σιγουριά. Η πιο σωστή πολιτική από τη μεριά σας είναι να μην επιμείνετε σε παρωχημένα σχήματα, ούτε να αρνηθείτε τις αλλαγές, που σας έρχονται στο ...πιάτο.

Ιστορίες αγάπης
Στην περίπτωση σας οι εκπλήξεις και οι ανατροπές είναι ...ασορτί με τη γενικότερη κατάσταση σας. Η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα ζωηρή, όμως είναι πολύ αμφίβολο αν με το πέρας της θα έχετε καταλήξει κάπου συγκεκριμένα. Εκτός κι αν βρείτε κάποιον/α που να συνδυάζει τα ...απίστευτα.
Κι όσοι έχουν μια σταθερή σχέση μάλλον θα την περάσουν από ...σαράντα κύματα.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved