Τι προβλέπουν τα άστρα για Μανωλίδου και Γεωργιάδη για το 2010
Showbiz

Τι προβλέπουν τα άστρα για Μανωλίδου και Γεωργιάδη για το 2010

Εκείνη είναι Ιχθύς με Ωροσκόπο στον Υδροχόο και Σελήνη στην Παρθένο, δηλαδή ρομαντική, αντιφατική και ιδιότροπη.Εκείνος Σκορπιός με Ωροσκόπο και Σελήνη στο Σκορπιό, δηλαδή απόλυτος και συνειδητός στις επιλογές του.

Τυπικά η συναστρία τους, εκτός από τη γενική συμβατότητα Ιχθύ-Σκορπιού δεν έχει σχεδόν τίποτα από τα «προαπαιτούμενα» μιας σχέσης.

Όμως η σύγκριση ανάμεσα στον τροπικό χάρτη του Άδωνι και τον αστρικό της Ευγενίας είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική.
Οι αμοιβαίες όψεις Ήλιου-μεσουρανήματος είναι το κλειδί της σχέσης τους, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της προσωπικότητας του ενός, για τη ζωή του άλλου. Τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικογενειακό τομέα τα αιτήματα που εκπληρώνονται εκατέρωθεν δημιουργούν πολύ ισχυρούς δεσμούς.
Η Ευγενία βιώνει το ρομαντισμό και το «παραμύθι» που αναζητά ο γενέθλιος Ποσειδώνας της, ενώ ο Άδωνις καλύπτει ουσιαστικά την ανάγκη του να ξεχωρίζει με κάθε τρόπο.

Με την ουσιαστική συνδρομή του Άρη (σε τετράγωνο με την Αφροδίτη) η ερωτική έλξη μεταξύ τους γίνεται πολύ δυνατή, κάτι που μπορεί να συντηρήσει την επιθυμία μέσω ενός καλώς εννοούμενου ανταγωνισμού αλλά και να δημιουργήσει ακραίες καταστάσεις φορτισμένων συναισθημάτων, είτε εξαιτίας διεκδικήσεων, είτε λόγω άλλων δύσκολων και έντονων προβλημάτων.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη υποδηλώνει ότι από τη στιγμή που η σχέση τους παίρνει έναν πιο «τυπικό» χαρακτήρα, θα αρχίσουν να εμφανίζονται τριβές και διαφωνίες με επίκεντρο τους πλανήτες που αποτελούν τον «αδύνατο κρίκο» στη συναστρία.

Η Σελήνη της Ευγενίας στην Παρθένο συναστριακά είναι μάλλον «ακάλυπτη» κάτι που αφήνει σκιές στο κατά πόσον ο Άδωνις μπορεί να ανταποκριθεί στα πιο πρακτικά αιτήματα της. Κι όταν πάψει να είναι «χρήσιμος» πολλά μπορεί να συμβούν...

Η δύσκολη «λεπτομέρεια» είναι ότι με την έμμεση η άμεση παρέμβαση του Πλούτωνα στη συναστρία αλλά και τους δύο γενέθλιους χάρτες, όσο υποστηρικτικοί μπορεί να είναι ο ένας προς τον άλλον απέναντι σε εξωτερικές παρεμβάσεις, τόσο μηδενιστικοί μπορούν να γίνουν όταν ξεσπάσει μια κρίση και «αποσυρθεί» κάθε εμπιστοσύνη.

Το 2010 θα είναι για την Ευγενία Μανωλίδου χρονιά προόδου και επέκτασης. Όμως ο «άνεμος ελευθερίας» που θα πνεύσει στη ζωή της, θα την κάνει να νοιώσει κάπως άβολα με τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς. Και η απόσταση της από τον Άδωνι, θα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη...
Και το «στοίχημα» για εκείνον είναι το αν θα αντέξει-και για πόσο-τη γυναίκα της ζωής του μακριά και πέρα από τον έλεγχο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved