«Χρυσή Ενδεκάδα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο Σκάι
Media

«Χρυσή Ενδεκάδα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο Σκάι

Tους υποψήφιους για την «Χρυσή Ενδεκάδα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου για τις δύο πρώτες δεκαετίες 60-΄70 θα παρουσιάσει την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Superlague και ο ΣΚΑΪ δίνουν την ευκαιρία στους Έλληνες φιλάθλους να αναδείξουν τους πρώτους των πρώτων.Η ψηφοφορία για την «Χρυσή Ενδεκάδα» κάθε δεκαετίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τον αρχηγό της και τον προπονητή της συνεχίζεται! Πηγαίνοντας στο www.goldeneleven.gr μπορούν να δώσουν την ψήφο τους, ώστε να αναδείξουν τις πέντε «ΧΡΥΣΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ» από καταβολής Α΄ Εθνικής.
Φέτος συμπληρώνονται πέντε δεκαετίες από τη σεζόν 1959-60, την πρώτη που διοργανώθηκε Εθνικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η γνωστή σε όλους «Α’ Εθνική».
Είκοσι χρόνια (1979-80) αργότερα το πρωτάθλημα γίνεται επαγγελματικό και την περίοδο 2006-07 ιδρύεται η Superleague. Περισσότερες από 60 διαφορετικές ομάδες, χιλιάδες ποδοσφαιριστές και εκατοντάδες προπονητές πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα. Ποιοι ήταν όμως οι κορυφαίοι; Ποιοι έγραψαν χρυσές σελίδες στην ποδοσφαιρική μας ιστορία, αλλά πολλοί σήμερα τους έχουν λησμονήσει; Πενήντα χρόνια… γάμου των Ελλήνων φιλάθλων με την στρογγυλή «θεά». «Χρυσή επέτειος» αποκαλείται η συμπλήρωση πενήντα χρόνων κοινής ζωής, πέντε «Χρυσές Δεκαετίες» ελληνικού πρωταθλήματος και ο ΣΚΑΪ με την Superleague κάνουν πάσα σε όλους, ώστε να αναδειχθούν οι πέντε «ΧΡΥΣΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ» από καταβολής Α΄ Εθνικής. Μία «Χρυσή Ενδεκάδα» για κάθε δεκαετία με τον αρχηγό της και τον προπονητή της!
Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει σε τέσσερις ειδικές βραδιές τους υποψηφίους της κάθε δεκαετίας.
Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 07 Ιανουαρίου με τις δύο πρώτες δεκαετίες (‘60-‘70).
Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιανουαρίου και οι Χρυσές Ενδεκάδες θα ανακοινωθούν και θα βραβευτούν στις 3 Φεβρουαρίου σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved