Καζάκος-Μαρτζούκου : Ευτυχισμένοι μαζί
Showbiz

Καζάκος-Μαρτζούκου : Ευτυχισμένοι μαζί

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι μίλησε για τον έγγαμο πλέον βίο του, τις συνήθειές τους αλλά και τη σχέση της Ιωάννας με την κόρη του ηθοποιού, Τζένη.



Σε ερώτηση για το πως εντάχθηκε στη σχέση του ζευγαριού η 9χρονη κόρη του Κωνσταντίνου ο ηθοποιός απάντησε “Χρειάστηκε δουλειά και αγώνας εκ μέρους όλων μας. Η Ιωάννα και η Τζένη έπρεπε να καταλάβουν πως δεν είναι αντίπαλες αλλά σύμμαχοι. Αυτό δεν είναι εύκολο ανάμεσα σε δύο γυναίκες που ΄΄διεκδικούν΄΄ με άλλο τρόπο η καθεμιά, τον ίδιο άντρα.
Όσον αφορά το τι ΄΄κόλλησε΄΄ ο ένας από τον άλλο μέσα από τη σχέση ο Κωνσταντίνος απαντά “ Θα έλεγα πως μου ξύπνησε το ΄΄μικρόβιο΄΄ της αισθητικής. Και στο θέμα του χώρου αλλά και στο θέμα της εμφάνισης. Πριν φορούσα πάντα τζιν και δερμάτινο μπουφάν για να μην κρυώνω στη μηχανή”, ενώ η Ιωάννα δηλώνει ότι “Έμαθα να έχω υπομονή, να περιμένω. Επίσης ότι δεν υπάρχει μόνο άσπρο-μαύρο αλλά και γκρι, καθώς ήμουν πιο απόλυτη σε όλα.”
Σε ερώτηση για το ποια είναι τα ελαττώματα στο χαρακτήρα τους ο γνωστός πρωταγωνιστής τόνισε “Είμαι αναβλητικός και λέω σωστά πράγματα σε λάθος στιγμές. Συν ότι τις σκέψεις μου τις εκφράζω, και ειδικά στην Ιωάννα, που την εμπιστεύομαι”, ενώ η Ιωάννα θεωρεί ως αρνητικό της στοιχείο την απόλυτη οργάνωσή της.
Η αγαπημένη στιγμή του ζευγαριού είναι για την Ιωάννα το βράδυ όταν βρίσκονται στο σπίτι, ενώ για τον Κωνσταντίνο τα Σαββατοκύριακα που μπορούνε να κοιμηθούνε μαζί το απόγευμα.



Πηγή: Hello
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved