Alexander Kellas:  Ενας επιτυχημένος επιχειρηματίας στη Νέα Υόρκη
Showbiz

Alexander Kellas: Ενας επιτυχημένος επιχειρηματίας στη Νέα Υόρκη

Η επιτυχία για τον Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία Alexander Kellas δεν έχει κανένα νόημα , όταν δεν έχει γύρω του αγαπημένα πρόσωπα για να την μοιραστεί...

Αν και δεν έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα το ελληνικό αίμα κυλάει στις φλέβες του... Επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι το Πήλιο κι απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο. Είναι όμορφος, επιτυχημένος, ευαίσθητος και ισορροπημένος. Ζεί το μεγαλύτερο διάστημα στο Σόχο της Νέας Υόρκης. Που άλλου άλλωστε θα μπορούσε να μένει ένας καλλιτέχνης; Ο Αlexander Kellas είναι σήμερα creative director και designer σε μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους στην Νέα Υόρκη. Η Pandiscio Co αναλαμβάνει την δημιουργία brand και το design για επιχειρήσεις real estate και development, καλλυντικών, μόδας, ξενοδοχείων , αλλά και κινηματογραφικών και δισκογραφικών εταιρειών. Στην διάσημη πελατεία της Pandiscio CO. συμπεριλαμβάνονται τα ξενοδοχεία “The Core Club” στη Νέα Υόρκη, «The Raleigh” στο Μαίαμι, οι ουρανοξύστες –κατοικίες «56 Leonard Street “ σχεδιασμένο από Herzog & de Meuron”, «100-11 Residences που σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας Jean Nouvel, το Museum of the city της Νέας Υόρκης, η Neue Galerie της Νέας Υόρκης, οι εταιρείες fashion /products Panerai στο Beverly Hills. H Pandiscio CO έχει σχεδιάσει τα πόστερς για τις ταινίες «Gummo” και “The King” Η φήμη της εταιρείας έχει σήμερα ξεπεράσει τα σύνορα της Αμερικής…και μαζί με αυτή και το όνομα του Alexander Kellas.


Πιστεύετε ότι η Νέα Υόρκη είναι ακόμα η πόλη των ευκαιριών;


Πιστεύω πως μπορεί να βρείς ευκαιρίες οπουδήποτε, αρκεί να έχεις τα πάντα σου ανοιχτά. Η Νέα Υόρκη είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη πόλη. Θα μπορούσε να ονομαστεί «ομφαλός της γής», αφού την έχουν επιλέξει να μένουν σε αυτή εθνικότητες από όλο τον κόσμο. Επέλεξαν την πόλη αυτή για να μοιραστούν τις ιδέες τους και τα όνειρα τους.

Πότε ιδρύθηκε η εταιρεία Pandiscio Co.;

Όλα ξεκίνησαν το 1998, όταν συνάντησα σε ένα πάρτυ τον Richard Pandiscio . Μου είπε την ιδέα του να παντρέψουμε την τέχνη με το εμπόριο και να δημιουργήσουμε μια εταιρεία design. Εμπειροι graphic designers , αρχιτέκτονες εσωτερικής διακόσμησης, αλλά και σχεδιαστές προϊόντων αποτελούν την ομάδα της εταιρείας μας. Επαγγελματίες που μπορούν να προσφέρουν στον πελάτη όλες τις υπηρεσίες. Σήμερα 10 χρόνια μετά, η εταιρεία παρέχει αυτές τις υπηρεσίες , ενώ το δημιουργικό μας τμήμα αναλαμβάνει projects από όλο τον κόσμο.


Μπορείτε να αναφερθείτε εκτενέστερα στους τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας σας;


Είμαστε ειδικευμένοι στη δημιουργία των ταυτοτήτων μιας εταιρείας, στα εμπορικά σήματα επιχειρήσεων και καταναλωτών, στη διαφήμιση και στο σχέδιο των προϊόντων & των καταστημάτων τους. Οι πελάτες μας ως επι το πλείστον, διαχειρίζονται επιχειρήσεις με εκλεπτυσμένα και πολυτελή προιόντα και υπηρεσίες, όπως real estate developments, ξενοδοχεία. Εχουμε συνεργαστεί όμως και με μουσεία και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πολιτιστικές οργανώσεις. Επίσης κινηματογραφικές και δισκογραφικές εταιρείες, αλλά και εταιρείες καλλυντικών. Αναλαμβάνουμε κάθε επιχείρηση που ενδιαφέρεται για δημιουργικές προτάσεις.


Ποιοι είναι οι πιο σημαντικοί πελάτες και projects που μέχρι σήμερα έχει αναλάβει η εταιρεία σας;


Θα έλεγα πως είμαι ιδιαίτερα επιλεκτικός στα project που αναλαμβάνει η εταιρεία μας. O σχεδιασμός είναι μια ιδιαίτερα λεπτή διαδικασία, που απαιτεί εμπιστοσύνη και σεβασμό ανάμεσα σε πελάτη και δημιουργό. Κι εδώ είναι και το κρίσιμο σημείο… Μοιράζοντας τις ιδέες με τους πελάτες μας δημιουργούμε αυτό που ονειρεύονται . Γιατί όλοι είναι σημαντικοί για εμάς.


Ποιο είναι το «κλειδί της επιτυχίας» της Pandiscio Co;

Η ποιότητα. Ο τρόπος εκτέλεσης μιας ιδέας, ενός project. Εάν ένας πελάτης εμπνέεται κι ο ίδιος, από το εμπορικό του σήμα, είναι ικανοποιημένος από το προϊόν , σε ανταμείβει …Κανένα άσχημο προιόν ή υπηρεσία δεν πάντα επιτυχές.

Τι είναι σημαντικότερο για εσάς;

H οικογένεια μου, οι φίλοι μου, η ομάδα των συνεργατών μου. Η επιτυχία για μένα δεν έχει κανένα νόημα, όταν δεν έχεις με κάποιον να την μοιραστείς . Από την άλλη είναι σημαντικό, να έχεις έναν ώμο να ακουμπήσεις… όταν κάτι δεν πάει καλά…
Πείτε μας μερικά πράγματα για τον εαυτό σας και για την ελληνική σας καταγωγή…
Ο πατέρας μου είναι από την Ελλάδα. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αυστρία αλλά νοιώθω Ελληνας, όπως ο πατέρας μου. Εξ αιτίας της δουλειάς μου περνάω πολύ χρόνο στην Νέα Υόρκη αλλά όταν θέλω να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ έρχομαι στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ Έφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved