EΡΤ: Πρόσκληση για παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών
Media

EΡΤ: Πρόσκληση για παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης ξεκίνησε αυτή τη σεζόν χωρίς παρουσιάσεις και δημοσιότητα...αφού μέχρι πρότινος "όλα ήταν στον αέρα".

Εν τούτοις, η ΕΡΤ απευθύνει πρόσκληση σε παραγωγούς, δημιουργούς προκειμένου να καταθέσουν προτάσεις τηλεοπτικών εκπομπών για την περίοδο Οκτωβρίου 2010-Ιουνίου 2010. Αναλυτικότερα, οι κατηγορίες εκπομπών στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους είναι:

- Σειρές μυθοπλασίας, με εβδομαδιαία συχνότητα μετάδοσης, ωριαίες, με ελάχιστο αριθμό επεισοδίων τα δεκατρία, που θα στηρίζονται σε πρωτότυπα σενάρια ή θα αποτελούν διασκευές ελληνικών λογοτεχνικών έργων.

- Ενημερωτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ, σειρές ή αυτοτελή και με ενδεικτιικό θεματολογικό πλαίσιο: κοινωνία, οικολογία, περιβάλλον, ιστορία, Ευρωπαική Ενωση, επιστήμες, τεχνολογία, αθλητισμός.

- Ενημερωτικές δημοσιογραφικές εκπομπές

- Επετειακά ντοκιμαντέρ για τις μεγάλες εορτές και επετείους, καθώς και τις παγκόσμιες ημέρες εορτασμού γεγονότων, ωραίας ή εννενηντάλπετης διάρκειας.

- Εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου ενδεικτικά με θέμα τη μουσική, το βιβλίο, το θέατρο, τον κινηματογράφο, το χορό, τα εικαστικά, την πολιτιστική κληρονομιά, την αρχιτεκτονική και το design.

- Ταξιδιωτικές εκπομπές που προβάλλουν περιοχές της Ελλάδας ή χωρών του εξωτερικού, τοπικά σημεία ενδιαφέροντος, ήθη και έθιμα. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 12 Μαρτίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved