Εμπορική Τράπεζα : Αλλαγές διευθυντικών στελεχών
G-Business

Εμπορική Τράπεζα : Αλλαγές διευθυντικών στελεχών

Η Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ ανακοίνωσε ότι ο υπεύθυνος Λειτουργιών και Διαδικασιών κ. Αναστάσιος Καρκαζής του Αθανασίου τοποθετήθηκε και Επικεφαλής της νεοσυσταθείσης Μονάδας Πιστοδοτήσεων.

Επίσης ο κ. Δημήτριος Χρονόπουλος του Ιωάννη τοποθετήθηκε Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και δεν υπηρετεί πλέον στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου ως Ειδικός Σύμβουλος. Από την Εμπορική Τράπεζα αποχώρησαν οι ακόλουθοι λειτουργοί:

- Ο κ. Σταμάτης Πέρκιζας του Δημητρίου, τέως Επικεφαλής της Μονάδας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Marketing.

- Ο κ. Γεώργιος Τιμίνης του Αρμοδίου, τέως Διευθυντής Διεύθυνσης της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου - Εσωτερικός Ελεγκτής της Τράπεζας.

- Ο κ. Δημήτριος Τραχήλης του Αθανασίου, τέως Διευθυντής Τομέα της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου - Εσωτερικός Ελεγκτής της Τράπεζας.

Επίσης η Εμπορική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι ο κ. Γεώργιος Τριανταφυλλόπουλος του Νικολάου τοποθετήθηκε Διευθυντής στη Διεύθυνση Κανονιστικής Συμμόρφωσης ενώ ο μέχρι πρότινος Διευθυντής της Διεύθυνσης Κανονιστικής Συμμόρφωσης κ. Αναστάσιος Τσάμης του Δημητρίου αποχώρησε από την Τράπεζα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved