Κατερίνα Στανίση: Το X-factor, οι άντρες, το παιδί
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: Το X-factor, οι άντρες, το παιδί

“Άνετα θα μπορούσα να είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής, αλλά δεν θέλω, γιατί κάποια στιγμή θα βρεθείς στη δύσκολη θέση να κρίνεις κάποιον που δεν αξίζει γι' αυτήτη δουλειά και δεν θέλω να είμαι εγώ η αιτία που θα κόψω τα φτερά κάποιου” δήλωσε η Κατερίνα Στανίση.

Πως βλέπει τον Σάκη Ρουβά ως παρουσιαστή και πως τον Θεοφάνους ως κριτή; “Ο Ρουβάς είναι πολύ καλός. Και στην παρουσίαση κάθε αρχή και δύσκολη. Είναι όμως πολύ καλός, γιατί είναι και αυτό στο πλαίσιο της δουλειάς του”.

Και συνέχισε: “Ο Θεοφάνους είναι ο καλύτερος γνώστης των μουσικών πραγμάτων, γιατί είναι μουσικός. Αυστηρός δεν με πειράζει που είναι, προκλητικός να μην είναι. Αν δεν έχει ίντριγκα πως όμως θα πουλήσει η τηλεόραση; Πιο πολύ βλέπουν τους κριτές παρά τους τραγουδιστές”.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για την προσωπική της ζωή, τους άντρες και τα παιδιά. “ Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ. Είχα επιχειρήσει παλιότερα να κάνω ένα παιδί, αλλά μετά το άφησα. Συνηθίζει κανείς έτσι και μετά αλλάζουν οι προτεραιότητες... Πάντως για μένα δεν υπάρχει πρότυπο άντρα. Θέλω να έχει μπέσα και αν είναι άντρας που θα στηρίξει μια γυναίκα σε ό,τι χρειαστεί”.
Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved