Απόδραση στο Βερολίνο
Showbiz

Απόδραση στο Βερολίνο

Μετά το τέλος των παραστάσεων του έργου “Δύο τρελοί τρελοί παραγωγοί”, ο Σταμάτης Γαρδέλης έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε αυτός κι ο... εαυτός του για Βερολίνο.


Ο Σταμάτης δεν έχασε καμία ευκαιρία και αν και οι διακοπές ήταν ολιγοήμερες πρόλαβε και είδε όλα τ' αξιοθέατα. Έκανε βόλτα στο Μitte, το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Checkpoint Charlie, όπου βρίσκεται το μουσείο του τείχους. Επίσης, ήρθε σ' επαφή μ' αγαπημένους τους φίλους, Έλληνες και Γερμανούς, με τους οποίους είχαν καιρό να τα πουν από κοντά. Ο Σταμάτης Γαρδέλης, εξάλλου έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη γειτονική μας χώρα.

H παράσταση “Δύο τρελοί τρελοί παραγωγοί” ανεβαίνει και στη γερμανική πρωτεύουσα, στη σκηνή του ανακαινισμένου θεάτρου “ Αdmiralspalast” και μάλιστα συμπίπτει με την 20η επέτειο της πτώσης του τείχους και αυτό έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Ο Σταμάτης Γαρδέλης υποδύθηκε τον εκκεντρικό ναζί συγγραφέα Λίπκιν και γι' αυτό δεν παρέλειψε να έρθει σε επαφή με τους ηθοποιούς και να ανταλλάξουν απόψεις για το έργο.

Μακριά από το κλείνον άστυ και από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο δημοφιλής ηθοποιός μπόρεσε να γεμίσει τις μπαταρίες του, να αναζωογονηθεί και λίγο πριν φύγει ανανέωσε το ραντεβού του με τη γερμανική πρωτεύουσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved