Τι έρχεται...στη μικρή μας οθόνη!
Media

Τι έρχεται...στη μικρή μας οθόνη!

Mε λιτότητα και περικοπές στο κόστος των παραγωγών μπήκε το 2010 για τα κανάλια. Στο «χορό» της προβολής νέων ελληνικών σειρών μπαίνουν Mega και ΑΝΤ1, ενώ ο Alpha δίνει και πάλι την σκυτάλη σε reality.

Ένα βήμα ανανέωσης στο πρόγραμμα του αναμένεται να κάνει και ο Σκάι, ενώ σε Alter και Star δεν έχουμε καμία αλλαγή. Αντίθετα στο κανάλι του Περιστερίου αναμένονται περικοπές στις παρούσες εκπομπές.
Αναλυτικότερα, στον ΑΝΤ1 φάνηκαν ήδη οι πρώτες αλλαγές…Το σίριαλ «Κάρμα» με τον Αντώνη Φραγκάκη και την Ισαβέλλα Κογιεβίνα έγινε καθημερινό, ενώ χθές έκαναν πρεμιέρα δύο νέες ελληνικές σειρές, "Ο κύριος και η κυρία Πέλς" με πρωταγωνιστές την Αντα Λιβιτσάνου και τον Μιχάλη Μαρίνο και η "Ονειροπαγίδα" με τον Γιώργο Καραμίχο και την Μαρία Σολωμού. Στην πορεία θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 , το ριάλιτι "Ο Πόλεμος των Αστρων" με πιθανή παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου, ενώ σύντομα θα βγούν στον αέρα και νέα επεισόδια της κωμικής σειράς "Εργαζόμενη γυναίκα". Από την συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου έχει προγραμματιστεί και η ελληνική σειρά «Ελεύθερος και Ωραίος» με τον Μέμο Μπεγνή και την Θάλεια Ματίκα κι ένα κάστ λαμπερών πρωταγωνιστών.
Στο Mega έκανε χθές πρεμιέρα η τηλεταινία "Ο Γάμος της κόρης μου" με τον Γιάννη Μπέζο σε σκηνοθεσία Νίκο Κουτελιδάκη, ενώ τον Φλεβάρη θα κάνει πρεμιέρα "Η Παταγονία" με τον Γιάννη Αιβάζη. Στο Μεγάλο Κανάλι φαίνεται να έχει «παγώσει» το show του Γρηγόρη Αρναούτογλου λόγω σημαντικής μείωσης του κόστους της εκπομπής. Αν σημαίνει αυτό αναβολή ή ακύρωση δεν το ξέρουμε ακόμα. Εφέτος με το Mega συνεργάζεται και ο Πάνος Κοκκινόπουλος με την σειρά «3ος νόμος» που θα κάνει σύντομα την πρεμιέρα του. Πρόκειται για αυτοτελή επεισόδια, αστυνομικού περιεχομένου, όπως που μας έχει συνηθίσει ο σκηνοθέτης όλα αυτά τα χρόνια από άλλη συχνότητα.
Ακολουθεί ο Alpha που την επόμενη εβδομάδα εντάσσει στο πρόγραμμα του το την ελληνική εκδοχή του "Home Makeover", με τίτλο "Σπίτι απο την αρχή" που θα παρουσιάζει η Σίσσυ Φειδά . Στο κανάλι της Κάντζας θα κάνουν αργότερα τις πρεμιέρες τους κι άλλα ριάλιτι, όπως το "Hotel Inspector" με τη Βίκυ Βαμιεδάκη και αργότερα "Η σούπερ Νταντά" με πιθανή παρουσιάστρια την Ράνια Θρασκιά. Τον Μάρτιο αναμένεται να βγεί στον αέρα και το νέο μουσικό ριάλιτι "Greek Idol" με κριτή τον Νίκο Καρβέλα. Τέλος, στο Σκάι έχει προγραμματιστεί να βγεί στον αέρα η ελληνική εκδοχή του "Super Nanny" την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει η Cinegram και δεν έχουμε προς το παρόν ενημέρωση για το πρόσωπο που θα την παρουσιάζει.

ΠΗΓΗ "Ελ. Τύπος"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved