Οι διάδοχοι του Θόδωρου Αγγελόπουλου
Lifestyle

Οι διάδοχοι του Θόδωρου Αγγελόπουλου

 

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εγκατέλειψε την Ελλάδα για σπουδές στο εξωτερικό. Δεν ήταν όμως ο μόνος. Η μητέρα του, Γιάννα Αγγελοπούλου τον συνόδευε μέχρι τη Βοστόνη στις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να βρουν μαζί το διαμέρισμα όπου θα εγκαθίστανται μέχρι το τέλος των οικονομικών του σπουδών σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στη Βοστόνη.

 


Ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης αποχωριζόταν τον αδελφό του Δημήτρη με τον οποίο είναι πολύ δεμένοι. Άλλωστε έχουν μικρή διαφορά ηλικίας μεταξύ τους και από μικρά παιδιά ήταν αχώριστα. Λόγω όμως των σπουδών του Παναγιώτη στην Αμερική, έπρεπε να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Ο Δημήτρης άλλωστε συνεχίζει κι εκείνος να φοιτά στο “Κολέγιο Αθηνών” όπου και θεωρείται ένας από τους καλύτερους μαθητές που έχουν περάσει ποτέ από αυτό. Όπως και ο αδελφός, του έχει και εκείνος λατρεία για τα οικονομικά, γι' αυτό και όλοι όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως δεν είναι καθόλου τυχαίο κάτι τέτοιο αφού ήδη προορίζονται για να γίνουν μια μέρα οι άξιοι διάδοχοι του πατέρα τους στον κολοσσό που έχει δημιουργήσει. Κι αν νομίζει κανείς ότι η ζωή του Παναγιώτη και του Δημήτρη είναι μόνο διάβασμα, είναι απλά πολύ γελασμένος. Γιατί και οι δύο έχουν μάθει από μικροί να έχουν να έχουν πρόγραμμα στην καθημερινότητα τους και να καταμερίζουν έτσι το χρόνο τους, ώστε να βρίσκουν και τις ώρες εκείνες που θέλουν για να τις αφιερώνουν στην προσωπική τους διασκέδαση και στους φίλους τους. Για παράδειγμα αρέσει και στους δύο πολύ να πηγαίνουν σινεμά και να βλέπουν
new releases. Μπορεί να διαθέτουν στο σπίτι της οικογένειας της Οδού Δρυάδων στη Φιλοθέη μία απίστευτα ενημερωμένη ταινιοθήκη και ένα από τα μεγαλύτερα home cinemas που υπάρχουν στην Ελλάδα στο οποίο συχνά καλούν φίλους για.... κινηματογραφικές βραδιές, όμως τους αρέσει και η έξοδος σε κάποιον πολυκινηματογράφο. Για παράδειγμα, δεν είναι καθόλου σπάνιο να τους δείτε να περιμένουν στην ουρά μαζί με τους φίλους τους στο TheMall για να βγάλουν εισιτήριο, προκειμένου να δουν κάποια ταινία ή για να παραγγείλουν από φαστ φουντ για να φάνε. Είναι δηλαδή παιδιά της ηλικίας τους που κάνουν ό,τι και οι συνομήλικοι τους.

Σε ό, τι αφορά τις σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Αγγελοπούλου, ο big brother Παναγιώτης δείχνει να έχει μεγαλύτερη αδυναμία στη μητέρα του, σε αντίθεση με τον Δημήτρη που δείχνει να επικοινωνεί απόλυτα με τον πατέρα του Θεόδωρο. Εννοείται πως τα δύο αδέλφια έχουν λατρεία στην αδελφή τους Καρολίνα – κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον Γιώργο Παρθένη – αλλά και μεταξύ τους μεγάλη αγάπη, παρόλο που μερικές φορές προκύπτουν διάφορα προβλήματα ανάμεσά τους, κυρίως λόγω εφηβείας που την περνάνε σχεδόν μαζί.

Δραστήριοι και λάτρεις των σπορ, πρόσφατα σε ένα ταξίδι τους στο Ντουμπάι μαζί με τους γονείς τους, δεν κατάφεραν να αντισταθούν στο camel trekking, ενώ όταν τον χειμώνα καταλήγουν στο Γκσταάντ της Ελβετίας, επιδεικνύουν τις ικανότητες τους στο σκι, κυρίως ο Δημήτρης ο οποίος θεωρείται πραγματικά καλός σκιέρ. Ο Παναγιώτης πάλι που έχει και το παρατσούκλι “το μυαλό” είναι άπιαστος και ανίκητος φυσικά στο σκάκι. Σε ό, τι αφορά τώρα τις καθημερινές τους αθλητικές δραστηριότητες, ο μεν Παναγιώτης ασχολείται με την ξιφασκία, ο δε Δημήτρης λατρεύει τα ομαδικά σπορ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ...

Τόσο ο Παναγιώτης όσο και ο Δημήτρης λατρεύουν τα ταξίδια και φυσικά ακολουθούν πάντα τους δικούς τους στις κρουαζιέρες τους με το mega yacht Alfa Nero. Πολλές φορές όμως προτιμούν να ταξιδέψουν μέχρι το Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη επειδή ξέρουν πως εκεί θα απολαύσουν υπέροχες παραστάσεις και μιούζικαλ στα οποία και έχουν αδυναμία. Όσο για τους αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς τους τα καλοκαίρια, δεν λένε ποτέ όχι για διακοπές στην Κεφαλλονιά και τη Μύκονο!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved