Σάκης Μπουλάς: "Είμαι ερωτευμένος"
Media

Σάκης Μπουλάς: "Είμαι ερωτευμένος"

Ο τηλεοπτικός μπαμπάς του σίριαλ του ΜΕGA« Η Οικογένεια βλάπτει» λέει πως είναι ερωτευμένος αλλά και τι θά 'θελε να φέρει η φετινή χρονιά στην τηλεόραση.


-Η οικογένεια βλάπτει;


-Η οικογένεια δεν βλάπτει. Είναι ωραία.Και ο Ελληνας πιστέυει στην οικογένεια


-Ο γάμος όμως, είναι δύσκολο να κρατήσει;


-Πάρα πολύ δύσκολο πράγμα. Αλλά εγώ πιστεύω ότι οικογένεια δεν είναι μόνο ο γάμος. Είναι οι συγγενείς σου,τα αδέρφια σου,τα ανήψια σου. Δηλαδή έχω δεί κι ευτυχισμένους ανθρώπους με αποτυχημένους γάμους. Πάρε παράδειγμα από εμένα.Εχω παντρευτεί κι έχω χωρίσει δυό φορές .


-Μου θυμίζει λίγο Σαββατογεννημένες…


-Ναι, αρκετά θα έλεγα..


-Εσείς πώς αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας σήμερα, με το πέρασμα του χρόνου;


-Σίγουρα όταν περνάει ο χρόνος,η γνώση σου αφήνει σοφία. Σημασία έχει κανείς να μαθαίνει από τα λάθη του και να μην τα ξανακάνει. Εγώ δυστυχώς δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων αυτών που μαθαίνουν από τα λάθη τους.Και ξανακάνω τα ίδια. Βέβαια κάποια πράγματα τώρα πιά τα προσέχω πολύ. Κυρίως προσέχω να μην βλάπτω τους αγαπημένους μου ανθρώπους με συμπεριφορές που μπορεί να τους στεναχωρήσω .


-Τι δεν βλάπτει σήμερα;


-Δεν βλάπτει ο έρωτας, η φιλία, η ευγένεια, το να είναι κανείς συνειδητοποιημένος, ούτε τα φασόλια βλάπτουν αν τα φάει κανείς με σύνεση….. (γέλια)


-Αν ήσασταν Αγιος Βασίλης τι δώρα θα θέλατε να φέρετε τη φετινή χρονιά στους Ελληνες;


-Μυαλό γιατί μας λείπει δυστυχώς .



- Κάνετε χρόνια τηλεόραση και κατά γενική ομολογία σας πηγαίνει. Εσείς της πάτε;


-Κατά τα φαινόμενα της πάω . Την αγαπάω την TV. Παρόλο που φέτος για πρώτη φορά νιώθω κάπως κουρασμένος λόγω και της βραδινής δουλειάς μου ( Τον συναντάμε και στη μουσική σκηνή ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς με Παπακωνσταντίνου, Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ,Ζουγανέλη, κ.α). Τα γυρίσματα είναι δεκάωρα,τα σίριαλ από 35λεπτα και 45λεπτα γίναν 65 λεπτά κι αυτό τον παραπάνω χρόνο τον παράγουμε εμείς. Και πρέπει να τον παράξουμε μέσα στον ίδιο χρόνο που ήταν τα 30 λεπτα. Ετσι η δουλειά γίνεται πιο δύσκολη,είναι πολλές οι ώρες. Στη δική μας «οικογένεια» ευτυχώς έχουμε πολλή καλή ατμοσφαιρα και είμαστε με ανθρώπους που αγαπάμε, τη Χρύσα, τη Θωμαίδα και όλους τους άλλους συντελεστές. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο.


-Θα επιχειρούσατε έναν τρίτο γάμο;


-Οχι δεν νομίζω. Δεν υπάρχει λόγος.σχέση μεγάλη ναι. Ήδη αυτό τον καιρό είμαι ερωτευμένος. Και πολύ μάλιστα!! Παιδιά ερωτευτείτε μέσα στο 2010, κάνει καλό.


-Ο Μπουλάς πόση σχέση έχει με τον Μπουλά στο διαφημιστικό σπότ για τα 20 χρόνια του MEGA που τον παραλαμβάνει μια λιμουζίνα γεμάτη όμορφα κορίτσια που τον ραίνουν με λουλούδια, υπό τους ήχους των λαικών ασμάτων;


-Το να είμαι με ωραίες γυναίκες- φίλες όμως το ξεκαθαρίζω- έξω και να γλεντώ το χω κάνει, να με ραίνουν όμως με λουλούδια, ποτέ .Το θεωρώ μεγάλη ελληνική ξεφτίλα . Αλλά το να είμαι με πολλές κοπέλες και να νιώθω έτσι λίγο μαχαραγιάς αυτό ναι, το χω εισπράξει. Μη νομίζεις κι εγώ έχω ακριβό αυτοκίνητο, και μου αρέσουν τα πολυτελή πράγματα γι αυτό και όλα τα κακίζω. Από τη μια καλό είναι να τα χουμε και να τα χρησιμοποιούμε ,από την άλλη προκαλούν και τον φθόνο των άλλων.


-Σάκης Μπουλάς,Σάκης Ρουβάς. Οι Σάκηδες έχουν πέραση στην Ελλάδα;


-Ο καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες. Είναι ένα παιδί που έχει αποδείξει με τη δουλειά του ότι κάποιος δουλέυοντας πολύ μπορεί να ξεπεράσει κάποιον με πολύ μεγάλο ταλέντο.


-Στο X- fACTOR θα πηγαίνατε ποτέ αν γυρνούσε το ρολόι πίσω ;


-Όχι.ποτέ. Μισούσα τους διαγωνισμούς και λάτρευα τις οντισιόν.Μού άρεσαν πολύ οι οντισιόν . Δεν είχα ευκαιρία στη ζωή μου να κάνω πολλές,γιατί δούλευα ως τραγουδιστής από πολύ μικρός. Πολλοί λίγοι συνθέτες με άκουσαν , ο Ξαρχάκος, ο Σπανός, με τον οποίο γίναμε και φίλοι , ο Χατζηδάκης, ο Μαρκόπουλος.


-Σαν κριτής ;


Απαπα..ποτέ.


-Η τηλεόραση προσφέρει στους νέους με τέτοια ριάλιτι. Ποια είναι η γνώμη σας;


Νομίζω ότι είμαστε κουτσομπόληδες και μας αρέσει να βλέπουμε από τη κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων. Βλέπω κι αυτό με τα μοντέλα, που «σκοτώνονται» μεταξύ τους κι αναρωτιέμαι είναι δυνατόν μια χαρά κοριτσάκια 18 χρονών να θέλει η μία να βγάλει το μάτι της άλλης; Ασχετα αν η μία έχει δίκιο και κάποια άλλη άδικο. Πολύς θυμός για το τίποτα, για μια φιλοδοξία, για μια ματαιοδοξία, για ένα τίποτα.


-Ποιος είναι ο πιο αγαπημένος σας ρόλος των τελευταίων ετών;


-Νομίζω ο Σάββας στις Σαββατογεννημένες και ο Παυλίτο στο 50-50, για διαφορετικούς λόγους.Ηταν απίθανοι ρόλοι.


-Πλησιάζουν τον σύγχρονο Ελληνα;


-Ο Παύλος στο 50-50 δεν είναι ο σύγχρονος Ελληνας, ακριβώς γιατί ο έλληνας θέλει να χει τη γυναίκα του και να χει και τη γκομενίτσα. Ο Παύλος είχε το θάρρος να χώρισει με την Ειρήνη και να παντρευτεί την γκομενίτσα, πράγμα σπάνιο .


-Ο μπαμπάς της «οικογένειας βλάπτει» ταιριάζει στον Ελληνα;


Ναι ταιριάζει. Ο Μένιος είναι λαμόγιο, αλλά είναι λαμόγιο που τον συμπαθείς , είναι και συναισθηματικός, είναι ελληνάρας. Εχει πλάκα η σειρά.


-Γλυκά τρώτε αυτή την περίοδο;


-Όχι καθόλου.


-Μαγειρέυετε;


-Πολύ, κυρίως ελληνική κουζίνα.


-Στην αγαπημένη σας δηλαδή θα κάνετε επίσημο δείπνο με κεριά αυτές τις μέρες;


-Με κεριά και τα υπόλοιπα όχι ,αλλά φαγητό της κάνω συνέχεια. Δεν θα ήταν έκπληξη!

-Και στη μοιραία γυναίκα που λέγεται TV;


-Εύχομαι να κάνει λίφτινγκ! Θέλει λιγάκι ένα μαζεματάκι, έστω ένα μπότοξ…

πηγη ΕΛ. ΤΥΠΟΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved