Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για τη μοναξιά του
Showbiz

Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για τη μοναξιά του

 

Του Γιάννη ΒίτσαΣτη συνέντευξη που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή της Ειρήνης Νικολοπούλου, “Ελληνικό Πανόραμα”, στην ERT World, αναφέρει πολλά για τη ζωή του και της ανοίγει την ψυχή του.

 


Μιλάει για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία συζητήθηκε από τα media, ουκ ολίγες φορές. “Η Ζέτα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου”. Ακούγοντας αυτά τα λόγια, όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτό είναι ένα θέμα που τον πονάει και που δεν πρόκειτα να περάσει ποτέ. Ο τραγουδιστής έρχεται να συμπληρώσει “δεν υπήρχε στρατηγική στο θέμα με τη Ζέτα, γιατί εκεί υπήρχε συναίσθημα”.


Η οικογένεια είναι πια γι' αυτόν ένα άπιαστο όνειρο γατί όσο πιο πολύ τ' ονειρευόταν, τόσο πιο μακριά του, έφευγε.

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το επάγγελμα του και τη μοναξιά της κορυφής, απαντά “Ο πρωταθλητισμός κρύβει μεγάλη μοναξιά. Δεν είναι κάτι που επιλέγεις. Είναι ταυτόσημο του πρωταγωνιστή”.

Άρα τι συνειρμούς μπορεί να κάνει κανείς ακούγοντας, όλες αυτές τις δηλώσεις; Μήπως ο Αντώνης Ρέμος κάνει μια κίνηση επανένωσης με τη Ζέτα. Ποτέ δεν ξέρεις.... Η συνέχεια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του gossip-tv.gr στις 8 ακριβώς με τον Νάσο Γουμενίδη.




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved