Η Μάσα Φασούλα μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας του γιου της
Lifestyle

Η Μάσα Φασούλα μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας του γιου της

Μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσε συνέντευξη φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού "Εγώ" που κυκλοφορεί. Η Μάσα Φασούλα έχοντας πια επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια απουσίας στην Αμερική ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του γιου της, Γιάννη,  τα δικά της συναισθήματα αλλά και την σχέση και τον γάμο της με τον Δήμαρχο Πειραιά, Παναγιώτη Φασούλα.

"Τώρα είμαστε καλά και νιώθω κι εγώ καλά" είναι τα πρώτα της λόγια "Για κάποιους μπορεί να ήταν δύσκολο. Για εμένα δεν ήταν. Με βοήθησε το γεγονός ότι γνώρισα κάποιους αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι με βοήθησαν και μου στάθηκαν πολύ. Πηγαινοερχόταν κια ο παναγιώτης, η μητέρα μου και η αδερφή μου. Είχα πολύ υποστήριξη..." λέει και συνεχίζει εξηγώντας γιατί διάλεξαν την πόλη του Μέμφις: " Γιατί εκεί είναι το καλύτερο νοσοκομείο με την καλύτερη θεραπεία που έπρεπε να ακολουθήσει το παιδί. Η επιστήμη εκεί, όπως και η νοσοκομειακή περίθαλψη είναι πολύ μπροστά από την Ελλάδα.". Όμως η Ελλάδα είναι το σπίτι τους και χαίρονται πολύ που πια επέστρεψαν εδώ. Η Μάσα Φασούλα μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έχει γράψει και κυκλοφορήσει στην Αμερική ένα παιδικό βιβλίο που ετοιμάζεται πια να εκδόσει και στην Ελλάδα. Τίτλος του; "Little John's Dreamland", δηλαδή "Η Ονειρούπολη του μικρού Γιάννη". Το βιβλίο γραφτηκε στα Ελληνικά και μεταφράστηκε στα Αγγλικά. Είναι η ιστορία μας. Μιλάει για ένα μικρό αγόρι, τον Γιάννη, που αρρώστησε και στα όνειρά του έκανε πάρα πολλούς φίλους με μαγικούς χαρακτήρες, που τον μάθαιναν κάποια πράγματα, τα οποία σμιλεύανε το χαρακτήρα του και τα πιστεύω του. Μέσα από τις περιπέτειες σε αυτή τη χώρα ξεπέρασε και το πρόβλημα με την υγεία του"

Πως όμως επηρρέασε όλη αυτή η κατάσταση τον γάμο και την σχέση της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Φασούλα; "Με τον Παναγιώτη περάσαμε πολλά. Όμορφες στιγμές, δύσκολες στιγμές και έχουμε αντέξει όλα αυτά τα χρόνια. Για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε εμείς πρέπει να έχεις πολύ γερές βάσεις. Και εμείς τις είχαμε. Η ζωή με τον Παναγιώτη ήταν γεμάτη όλα αυτά τα χρόνια..."

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved