Νίνο: “Έχω σχέση και περνάω πολύ καλά”
Showbiz

Νίνο: “Έχω σχέση και περνάω πολύ καλά”

Ο Νίνο μπήκε στη ζωή μας πριν 10 χρόνια μέσα από το μουσικό ριάλιτι Fame Story και εξακολουθεί να μας απασχολεί με τις εκκεντρικές live εμφανίσεις του, αποδεικνύοντας μας με τον καλύτερο τρόπο πως ήρθε για να μείνει. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας μίλησε για όλους και για όλα.

“Έκανα σκοπιές, υπηρεσίες και νοιώθω τυχερός που πήγα στρατό” και πρόσθεσε “Είχα διαφορετική μεταχείριση προς το κακό κάποιες φορές”. Ωστόσο από τα μισά της θητείας του ξεκίνησε και τις εμφανίσεις του σε γνωστό παραλιακό κέντρο και σχολίασε “Δούλευα 2 μόνο μέρες τις υπόλοιπες ήμουν στο στρατόπεδο”.
Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο στη ζωή του Νίνο υπάρχει η Δούκισσα Νομικού και παρόλο που είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της show-biz κρατάνε χαμηλούς τόνους.
“Έχω σχέση δεν το κρύβω και είμαι καλά” εξομολογείται ο τραγουδιστής και προσθέτει “Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο. Τα προσωπικά μου αφορούν εμένα και θέλω να τα κρατάω μόνο για μένα. Πάντως ακούω διάφορα που δεν ισχύουν....Λένε πως χωρίζω, παντρεύομαι, τσακώνομαι”.
Πρόσφατα γράφτηκε πως ο τραγουδιστής τσακώθηκε με τον Σάκη Ρουβά διότι πήγε στο μαγαζί που τραγουδάει και ο Sakis δεν του έδωσε ποτέ το μικρόφωνο. “Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όσο έκατσα στο μαγαζί δεν έδωσε το μικρόφωνο ούτε στην Έλλη Κοκκίνου ούτε στο Γιώργο Σαμπάνη...Μάλλον κάτι έκανε ο άλλος Νίνο....δεν ξέρω τι έκανε πάλι αυτός ο βλάκας”.
Ο Νίνο υποστηρίζει πως “Σε γενικές γραμμές τα ΜΜΕ μου έχουν φερθεί καλά” ενώ παραδέχεται πως “Όταν κάτι με ενοχλεί δεν το κρύβω” και συνεχίζει λέγοντας “όλοι βρίζουν τους πάντες. Εγώ δεν συμφωνώ με όλο αυτό και μάλιστα πολλές φορές γελάω και με τη δική μου προσωπικότητα. Πάντως αυτόν τον άνθρωπο που βγάζουν προς τα έξω τα μέσα εγώ δεν τον γνωρίζω. Μπορεί να τους ενοχλεί το ότι είμαι αληθινός”.
Το συμβόλαιο του με τη Heaven έχει λήξη και του έχουν μείνει μόνο θετικές αναμνήσεις αλλά ταυτόχρονα πετάει και τα καρφιά του προς τον Μάκη Πουνέντη λέγοντας “Δεν έφυγα μόνο εγώ....Φύγανε πολλοί”.
Η συνεργασία του με τον Φοίβο είναι γεγονός και ο ίδιος δηλώνει “Νοιώθω σαν να περιμένω το καινούριο μου ποδήλατο. Ο Φοίβος έχει πολύ ενδιαφέρον και ως άνθρωπος. Είμαστε στο στούντιο και αρχές Φεβρουαρίου θα βγει το τραγούδι μας”.
Σε ερώτησή μας αν έχει μετανοιώσει για κάτι αυτά τα 10 χρόνια που βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας σχολιάζει “Αυτά τα χρόνια είμαι εγώ και ο άλλος ο τύπος που αν τον βρω μπροστά μου έχω πολλά ράμματα για τη γούνα του. Τσακώνεται, βρίζει είναι ψωνάρα....έχει ξεφύγει τελείως”!!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved