Νίκος Μαστοράκης: Παρέχω στον Κυριακού το άλλοθι του υπέρμετρου εγωισμού
Media

Νίκος Μαστοράκης: Παρέχω στον Κυριακού το άλλοθι του υπέρμετρου εγωισμού

Μετά την είδηση βόμβα σχετικά με την επιστολή που έστειλε ο Νίκος Μαστοράκης στον Μίνωα Κυριακού, εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, στην οποία και μας αποκάλυψε τους λόγους που προέβη σε αυτή την ενέργεια προς τον πάλαι ποτέ αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη.

“Δεν έχω να πω τίποτε παραπάνω από αυτά που είπα στην επιστολή. Η επιστολή ήταν προσωπική, στο προσωπικό fax του κυρίου Κυριακού, Άγνωστο και ολίγον μυστήριο πως διέρρευσε (στο troktiko) Δεν με στενοχώρησε καθόλου που δεν αναφέρθηκε το όνομά μου στα 20 χρόνια του ΑΝΤ1. Δεν είμαι αμάθητος από τέτοιου είδους συμπεριφορές. Εμένα δεν με στενοχωρούν τέτοια θέματα γιατί είμαι λιγάκι παραπάνω γαλβανισμένος από ότι πιθανώς να είναι κάποιος άλλος. Τίποτα δεν με εκπλήσσει πια και τίποτα δεν με στενοχωρεί. Απλώς το 2σελιδο αυτό fax που έστειλα στον φίλο μου τον Μίνωα ήθελε να βάλει μερικά πράγματα στην θέση τους γιατί μαζί με εμένα σε αυτήν την έντεχνη ή κακότεχνη λύση του ΑΝΤ1 έχουν υπάρξει και άλλοι άνθρωποι. Είδες καμία αναφορά στον Νίκο Φώσκολο που έδωσε στον ΑΝΤ1 τις τεράστιες θεαματικότητες της “Λάμψης”; Και όσο κι αν αυτά φαίνονται παρελθόν έχω την εντύπωση ότι το μέλλον ενός καναλιού κρίνεται από τον σεβασμό που δείχνουμε στην ιστορία μας. Και δεν παύει ούτε ο Νίκος ο Φώσκολος, ούτε οι άλλοι άνθρωποι που χτίσανε τον ΑΝΤ1 και δώσανε αίμα, ιδρώτα και ένα μέρος της αξιοπρέπειάς τους για να προχωρήσει αυτό το κανάλι, κι εγώ μέσα σε αυτούς, δεν μειωνόμαστε εμείς από την επίδειξη άγνοιας αγνωμοσύνης ή τέτοιου είδους λήθης. Προσβάλλεται το ίδιο το κανάλι” είπε χαρακτηριστικά ο παραγωγός.
Ο Νίκος Μαστοράκης όμως μίλησε και για την αντίδραση που προκάλεσε η επιστολή του στην “αντίθετη” πλευρά: “Ο κύριος Κυριακού δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου και δεν με εκπλήσσει. Τι να μου πει σε αυτά που του είπα; Όταν έχω να κάνω με τους εγωισμούς ανθρώπων που τους ξέρω πολύ καλά, μπορώ κιόλας να τους παρέχω και το άλλοθι αυτού του υπέρμετρου εγωισμού, που δεν μπορούν να πουν την απλή αυτή φράση “mea culpa” ή εν πάση περιπτώσει “λάθος και συγνώμη” και το αφήνουν το πράγμα να πεθάνει από μόνο του. Το πράγμα αυτό να σου πω την αλήθεια μου, είχε πεθάνει από την επομένη που έστειλα αυτό το γράμμα. Κάποιος, κάποια στιγμή ανάμεσα στους δεκάδες εκατοντάδες “yes-men” που έχει και τον περιτριγυρίζουν, κάποιος, κάθε τόσο, πρέπει να του λέει τα πράγματα όπως είναι".
Όσο για τον λόγο που τον προκάλεσε να στείλει την επιστολή, ο παραγωγός ανέφερε “Δεν με προσκάλεσε κανένας ούτε επικοινώνησε μαζί μου. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, πρώτον δεν θα είχα κανέναν λόγο να γράψω αυτό το γράμμα και δεύτερον, αν μου ζητούσαν την παρουσία μου οπουδήποτε, όπως έγινε και στο παρελθόν που πολλές φορές σε άσχετες περιόδους ο ΑΝΤ1 επικαλέστηκε την παρουσία μου και την βοήθειά μου ή το “s.o.s.” που μου έχει χρειαστεί κατά καιρούς, είχα ανταποκριθεί, ξεχνώντας όλα αυτά που είχαν συμβεί στο παρελθόν εις βάρος μου από αμέλεια ή από υστεροβουλία. Επομένως θα είχα πάει και θα τους είχα δώσει όλα αυτά που τους είχα δώσει και στο παρελθόν Αυτή είναι η μοίρα των ανθρώπων: Οι άνθρωποι αγαπάνε, ερωτεύονται και μετά το διαζύγιο τους ή τα διαζύγιά τους μπορεί να εξακολουθούν να έχουν τρυφερά συναισθήματα για τα κανάλια. Τα κανάλια δυστυχώς όμως είναι ψυχροί οργανισμοί και δεν ερωτεύονται ή ερωτεύονται προσωρινά μάλλον αυτόν που τους συμφέρει και τον ξεχνάνε όποτε τους συμφέρει”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved