Το υπονοούμενο της Μπάρμπα στην Σταματέρη που θα συζητηθεί
Showbiz

Το υπονοούμενο της Μπάρμπα στην Σταματέρη που θα συζητηθεί

Την Βάνα Μπάρμπα φιλοξενεί η Μαρία Σταματέρη την Κυριακή που έρχεται στην εκπομπή της "Gala" και όπως είναι φύσικό -Βάνα είναι αυτή- η συνέντευξη αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα. Βλέπετε σε αυτήν η Βάνα Μπάρμπα αφήνει ένα υπονούμενο που θα συζητηθεί πολύ.

Μετά από αρκετό καιρό η Βάνα Μπάρμπα μιλάει για τα λάθη και τα πάθη της ζωής της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν επιπόλαια επειδή ακολουθούσα τους έρωτες πιο πολύ απ’ τη ζωή».

Για πρώτη φορά παραδέχεται: «Όταν χώριζα από τις σχέσεις μου δεν έφταιγαν οι άλλοι, το λάθος το ‘χα εγώ».

Μιλώντας για τις επαγγελματικές της επιλογές αποκαλύπτει για ποιόν λόγο η παράσταση που είχε στήσει «Ιστορίες Γυναικών» κατέβασε ρολά πριν καν αρχίσει και λέει πως ετοιμάζει μια μεγάλη περιοδεία της παράστασης αυτής, που έχει στηθεί από την αρχή με άλλους πρωταγωνιστές.

Τέλος δίνει στη Μαρία Σταματέρη όλες τις απαντήσεις που αφορούν στη σχέση της με τον επιχειρηματία Νίκο Τσικλακίδη και τον επικείμενο γάμο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι, μ’ ενδιαφέρει να το κάνω, βέβαια μπορεί να το ‘χω κάνει κιόλας και να μην το ξέρεις». Ώπα! Εδώ είναι όλο το ζουμί.... Αν όντως έχει ήδη παντρευτεί και το κράτησε ως τώρα κρυφό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved