Ανοίγοντας την... Karditsa της Παπουτσάκη
Showbiz

Ανοίγοντας την... Karditsa της Παπουτσάκη

Θέατρο, κινηματογράφος και τηλεόραση (guest εμφανίσεις). Αυτή είναι η επαγγελματική πραγματικότητα της Κατερίνας Παπουτσάκη, την οποία καταφέρνει για ακόμη μια φορά να φέρνει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Η ηθοποιός μίλησε για τα backstage της παράστασης “No Shakespeare please” αλλά για τα... δικά της backstage όταν πέφτουν τα φώτα. “Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει να τσακώνεται στην ζωή του με άλλους ανθρώπους και ιδίως όταν αυτοί είναι συνεργάτες και φίλοι μου. Είμαι άνθρωπος που έχει υπομονή στις σχέσεις του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ούτε καν η υπομονή δεν χρειάστηκε, διότι όλοι οι συντελεστές ήταν "easy going", επαγγελματίες που καθένας θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί τους. Είναι πολύ χαλαροί γενικότερα” είπε η ηθοποιός σχετικά με την συνεργασία της με τους συντελεστές της rock παράστασης, ενώ ανέφερε ποιο πράγμα μπορεί να την βγάλει από τα ρούχα της: “Όταν με αδικούν. Η αδικία με κάνει να εξοργίζομαι. Όχι μόνο όταν με αδικούν εμένα αλλά και τους γύρω μου”.

Αλλά και για να κυριολεκτούμε, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε και για τις φορές που... βγαίνει πραγματικά από τα ρούχα της για τις ανάγκες των ρόλων: “Έχω συνηθίσει πια τις ερωτικές σκηνές τόσα χρόνια. Είναι κάτι που συμβαίνει, είναι μέρος της διαδικασίας και δεν το σκέφτομαι, είναι μέρος της υπόθεσης. Βέβαια δεν είναι και η πιο ευχάριστη στιγμή, νιώθω αμηχανία, δεν νιώθω και super άνετα, αλλά με χιούμορ και αυτοσαρκασμό όλο αυτό ξεπερνιέται. Γενικά στην ζωή μας το χιούμορ βοηθάει, σώζει ζωές. Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει από πολλές δύσκολες καταστάσεις, είναι κάτι που λατρεύω σε όσους ανθρώπους το διαθέτουν και δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με ανθρώπους που τους λείπει”.

Τι απολαμβάνει όμως να κάνει η ηθοποιός όταν βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της; “Αυτόν τον καιρό έπρεπε να τρέξουμε πολύ για να επικοινωνήσουμε την ταινία. Παρ όλα αυτά, έχω χρόνο για μένα και για να βρίσκομαι με τους φίλους μου, στους οποίους έχω τεράστια αδυναμία. Είμαι πάρα πολύ δεμένη με τους φίλους μου! Το ιδανικό μου τώρα που χειμώνιασε για τα καλά, είναι να είμαι στο σπίτι, μπροστά στο τζάκι, με καλή παρέα, με καλό φαγητό και κρασί” δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.
Πηγή DownTown

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved