Κώστας Μαρούλης: Ο Έλληνας που έχει βαλθεί να κατακτήσει την Αμερική
Showbiz

Κώστας Μαρούλης: Ο Έλληνας που έχει βαλθεί να κατακτήσει την Αμερική

Αναδείχθηκε σε μεγάλο αστέρι του American Idol και τώρα έχει γίνει και αστέρι στις Σαπουνόπερες αφού πρωταγωνιστεί στο αγαπημένο μας «Τόλμη και γοητεία». Ο λόγος για τον ανερχόμενο Κώστα Μαρούλη, ο οποίος παρόλο που ακολουθεί καριέρα στον αστραφτερό κόσμο της showbiz στην Αμερική, έχει κρατήσει την ελληνική του ταυτότητα!

Ο Κώστας είναι δεύτερης γενιάς Ελληνοαμερικανός καθώς οι παππούδες του εγκαταστάθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’20 στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναζητώντας μία καλύτερη ζωή. Ο ίδιος όμως, μεγάλωσε για να είναι σήμερα καθαρόαιμος Έλληνας και Ορθόδοξος Χριστιανός και φυσικά μιλάει άπταιστα ελληνικά. Ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Θανάσης είναι μουσικός παραγωγός και η αδελφή του Αναστασία είναι γυμνασιάρχης. Όταν ακόμα ο Κώστας ήταν πέντε χρόνων, μετακόμισε με την οικογένειά του στο Νιού Τζέρσεϊ όπου και μεγάλωσε. Από εκεί άρχισε να δείχνει το ενδιαφέρον του για τη μουσική, ακολουθώντας πιστά τα ‘θέλω’ του μεγαλύτερου αδελφού του. Άρχισε να παίζει τρομπέτα και όταν τελείωσε το σχολείο, έκανε μουσικές σπουδές (με μπάτσελορ) στο Boston Conservatory of Music. Από τότε και μετά, πήρε τον δρόμο για μία πραγματικά λαμπερή καριέρα που όσο πάει τον κάνει όλο και πιο αναγνωρίσιμο. Είναι μέλος του ροκ συγκροτήματος Pray for the Soul of Beet και έχει ήδη στο ενεργητικό του αρκετά μουσικά cd τόσο ως γκρουπ όσο και σόλο. Ο Κώστας επίσης είναι και πολύ επιτυχημένος ηθοποιός και μάλιστα πρωταγωνιστεί στην διάσημη πλέον σαπουνόπερα της τηλεόραση «Τόλμη και γοητεία».
Τον καιρό που συμμετείχε στο American Idol όπου και ανέδειξε το ταλέντο του, είχε γίνει γνωστή μία οικογενειακή τραγωδία που βίωνε. Ο ξάδελφός του έχασε τη ζωή του κατά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, κάτι που φυσικά τον στιγμάτισε για πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved