Σία Κοσιώνη: Παρουσιάζει τηλεμαραθώνιο για τη Αιτή
Media

Σία Κοσιώνη: Παρουσιάζει τηλεμαραθώνιο για τη Αιτή

Μαραθώνιο αλληλεγγύης για το δοκιμαζόμενο λαό της Αϊτής που χτυπήθηκε από το καταστροφικό σεισμό διοργανώνουν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο ΣΚΑΪ 100,3, ο RED 96,3, ο FREEDOM 88,9, ο Μελωδία 99,2, το skai.gr μαζί με τη UNICEF.

Από τις 6.00 ώρα το πρωί της Δευτέρας ο ΣΚΑΪ μαζί με τη UNICEF θα βρίσκονται στο περιστύλιο του Ζαππείου όπου σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο τόσο η τηλεόραση όσο και το ραδιόφωνο “ζωντανά” θα προσπαθεί να συγκεντρώσει όσα περισσότερα χρήματα είναι δυνατόν για την Αϊτή. Οι πολίτες -τηλεθεατές και ακροατές- θα μπορούν να καταθέτουν τη δική τους συνεισφορά στην προσπάθεια ανακούφισης των θυμάτων του σεισμού.Για το σκοπό αυτό θα έχει στηθεί ένα τηλεφωνικό κέντρο που θα δέχεται τις προσφορές.Στα στούντιο του σταθμού από το πρωί στο Ζάππειο θα εναλλάσσονται δημοσιογράφοι του σταθμού μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Παπαχελάς, Τάσος Τέλλογλου, Σοφία Παπαϊωάννου ενώ όλη την τηλεοπτική προσπάθεια θα συντονίζει από το πρωί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης η Σία Κοσιώνη μαζί της θα βρεθεί και ο Χρήστος Φερεντίνος.Εξι ζωγράφοι οι ζωγράφοι : Δημήτρης Μυταράς, Παύλος Σάμιος, Σωτήρης Σορόγκας ,Παναγιώτης Τέτσης, Αλέκος Φασιανός και Μανόλης Χάρος θα συνεισφέρουν και οι ζωγράφοι : οι οποίοι προσφέρουν πίνακες οι οποίοι και θα δημοπρατηθούν για τον ίδιο σκοπό. Παράλληλα από το πρωί θα έχει στηθεί ένας μεγάλος διαφανής κύβος και όλοι οι περαστικοί, μαθητές, φοιτητές και όλοι όσοι επιθυμούν θα ρίχνουν χρήματα.
Στόχος μέχρι το βράδυ αυτός ο μεγάλος κουμπαράς να έχει γεμίσει. Σ’ αυτή την προσπάθεια, και το ένα ευρώ έχει αξία. Είναι η ελάχιστη ένδειξη ανθρωπιάς. Κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου από το στούντιο του Ζαππείου θα περάσουν για να δηλώσουν τη συμπαράστασής τους πολιτικοί, άνθρωποι της τέχνης , αθλητές και ηθοποιοί.
Τραγουδιστές με τη βοήθεια ζωντανής ορχήστρας μέσα από τα τραγούδια τους θα καλούν όλους τους Έλληνες έστω και με ένα ευρώ να δείξουν τη συμπαράστασή τους στο λαό της Αϊτής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved