Ελένη και Hovig: Δυο «X»-αιρετικοί τραγουδιστές
Media

Ελένη και Hovig: Δυο «X»-αιρετικοί τραγουδιστές

Μπορεί οι κόντρες των κριτών του «X-factor» να τραβούν πολύ συχνά την προσοχή, το ταλέντο όμως των διαγωνιζόμενων και η προσπάθειά τους αποτελεί πάντα τον βασικό στόχο του talent show.

Δυο από τα τους καλύτερους τραγουδιστές του παιχνιδιού, ο Hovig και η Ελένη Αλεξανδρή, μίλησαν για το παιχνίδι αλλά αλλά και για τις δικές τους εμπειρίες. «Ήταν έκπληξη (σ.σ. η αποχώρησή μου). Δεν το περίμενα. Από την άλλη είχαν στενέψει και τα περιθώρια. Προφανώς δεν κατάφερα να μαγέψω τον κόσμο, ο οποίος δεν με ψήφισε ώστε να μείνω. Επίσης οι κριτές μπορεί να είδαν κάτι στην Ήβη, που δεν το είδαν σε μένα. Δεν μπορώ να ξέρω. Τα περισσότερα από τα παιδιά που έχουν μείνει έχουν το «X-factor». Ο καθένας προσφέρει κάτι μοναδικό. Κανείς δεν μπορεί να τραγουδήσει αυτά που λέει η Νίνι ή αυτά που λέει ο Σταύρος, οπότε ο νικητής θα είναι αυτός που θα καταφέρει να ταυτίσει τον κόσμο μαζί του» δήλωσε ο νεαρός τραγουδιστής σχετικά με την αποχώρησή του αλλά και τις απόψεις του σχετικά με το who the winner will be! Σε ποιόν θα έδινε όμως ο Hovig το μαγικό εισιτήριο-τηλεφώνημα στο τελικό live; «Στο τελευταίο live δεν θα ψηφίσω, αλλά αν δεν ήμουν κομμάτι αυτού του προγράμματος, θα ψήφιζα εκείνη την συγκεκριμένη βραδιά αυτόν που θα μου άρεσε στο συγκεκριμένο live. Πιστεύω ότι από το κάθε live θα έπρεπε να κρίνει ο κόσμος και ανάλογα με την εμφάνιση του κάθε παιδιού. Προσδοκώ και ελπίζω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω και κάτι άλλο έξω από το παιχνίδι" είπε ο τραγουδιστής αφήνοντας όλους με την απορία.
Η Ελένη Αλεξανδρή έχει και αυτή την δική της λαμπερή συμμετοχή στο παιχνίδι η οποία όμως πάντα περνά από το αυστηρό βλέμμα των κριτών. «Με φοβίζει η κριτική του κυρίου Λεβέντη γιατί θέλει κάτι συγκεκριμένο και περιμένει πολλά από εμένα. Ανυπομονώ κάθε φορά τι θα μου πει. Ίσως περίμενες να σου πω ότι με φοβίζει πιο πολύ η κριτική του κ. Θεοφάνους, αλλά επειδή είναι μουσικός όπως είμαι και εγώ, η κριτική του δεν με επηρεάζει αρνητικά. Καταλαβαίνω απόλυτα την πλευρά του και πώς σκέφτεται και τι θέλει. Για τον κύριο Μουρατρίδη προσπαθώ να έχω ενέργεια όπως του αρέσει» δήλωσε η τραγουδίστρια, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδραση που είχε ο πατέρας της ο οποίος είναι ιερέας, σχετικά με τη συμμετοχή της στο «X-factor»: «Ο πατέρας μου με προέτρεψε. Θα πρέπει να σου πω ότι ο μπαμπάς είναι υπεύθυνος στα πολιτιστικά της Μητρόπολης του Καναδά, και έχουμε διοργανώσει πολλές συναυλίες. Έχουμε διοργανώσει συναυλία για τον Έλληνα μετανάστη με την Χαρούλα Αλεξίου, η οποία ήρθε και τραγούδησε αφιλοκερδώς. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησα καθώς πριν συμμετείχα στη χορωδία της εκκλησίας» αποκάλυψε η νεαρή τραγουδίστρια ενώ συνέχισε λέγοντας: «Με στηρίζουν από όλη την Ελλάδα αλλά επειδή είμαι η μοναδική που αντιπροσωπεύω την ομογένεια στο παιχνίδι, εισπράττω πολλή αγάπη από τον Καναδά, την Αμερική, την Αυστραλία, τη Γερμανία, από παντού».


Πηγή: Τηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved