Sandra Bullock – Jeff Bridges, οι νικητές των SAG
Hollywood

Sandra Bullock – Jeff Bridges, οι νικητές των SAG

H 16η απονομή βραβείων του σωματείου των ηθοποιών δεν έκρυβαν πολλές εκπλήξεις. Ο πρώτος γυναικείος ρόλος παιζόταν εξάλλου, μεταξύ της Sandra Bullock και της Meryl Streep και το βραβείο απέσπασε η πρώτη για το ρόλο της στην ταινία The Blind Side.

Μιλώντας μπροστά στους συναδέλφους της η Bullock έκανε μία μικρή αναδρομή στην καριέρα της, τονίζοντας ότι αυτό το βραβείο και την αναγνώριση από τους ίδιους τους ηθοποιούς δεν την φανταζόταν ποτέ.
Στον πρώτο ανδρικό ρόλο ο Jeff Bridges ήταν αυτός που πήρε το βραβείο για το Crazy Heart, αφήνοντας και πάλι με άδεια χέρια τον Colin Firth. Τα βραβεία στις τέσσερις βασικές κατηγορίες ηθοποιών ήταν αντίστοιχα με τις Χρυσές Σφαίρες, καθώς η Mo’Nique πήρε αυτό του δεύτερου γυναικείου ρόλου για το Precious, αλλά και ο Christoph Waltz του Β’ αντρικού για το Inglourious Basterds. Και οι τέσσερις ηθοποιοί πλέον είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για το Oscar. Η μόνη και βασική διαφορά ήταν στην κατηγορία της ταινίας με την ταινία του Tarantino να νικάει το Avatar του James Cameron. Βραβείο για τη συνολική προσφορά της στο χώρο του θεάματος πήρε η Betty White. Της το έδωσε η Sandra Bullock, με την οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία The Proposal. Στα τηλεοπτικά βραβεία, το Mad Men ανακηρύχτηκε καλύτερη δραματική σειρά, το Glee καλύτερη κωμική. Ο Michael C.Hall πήρε το βραβείο για το Dexter, η Julianna Margulies για το Good Wife στους δραματικούς ρόλους. Στις κατηγορίες των ηθοποιών σε κωμωδία, ο Alec Baldwin και η Drew Barrymore απέσπασαν τα αντίστοιχα βραβεία ανδρικού και γυναικείου ρόλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved