ΝΕΤ: Με καθυστέρηση...θα βγεί το αφιέρωμα στον Μπιθικώτση λόγω ΕΣΡ
Media

ΝΕΤ: Με καθυστέρηση...θα βγεί το αφιέρωμα στον Μπιθικώτση λόγω ΕΣΡ

Στον κορυφαίο έλληνα τραγουδιστή όλων των εποχών , στον Γρηγόρη Μπιθικώτση , είναι αφιερωμένη η εκπομπή το ερχόμενο Σάββατο 31 Ιανουαρίου στη ΝΕΤ. Το αφιέρωμα ήταν να βγεί μια εβδομάδα νωρίτερα, αλλά  λόγω διάθεσης CD του καλλιτέχνη μέσω εφημερίδας, θα θεωρείτο "γκρίζα διαφήμιση" απο το ΕΣΡ.

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος προς τιμήν του , ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί την σύζυγό του Μεταξία και τον γιο του Γρηγόρη ( ο οποίος μας χαρίζει αγαπημένα τραγούδια του πατέρα του ) καθώς και τους : Γιάννη Πάριο, Δημήτρη Μητροπάνο , Κώστα Χατζή , Γιάννη Μπέζο, Θανάση Πολυκανδριώτη , Πίτσα Παπαδοπούλου , Γεράσιμο Ανδρεάτο , Μαρία Σουλτάτου , Μανώλη Καραντίνη , Βούλα Γκίκα , Μάγδα Πένσου και Δημήτρη Κατίκο που ερμηνεύουν σπουδαίες επιτυχίες του .
Παρίστανται και εκφράζουν το θαυμασμό και τη λατρεία τους για το μοναδικό ερμηνευτή αλλά και δημιουργό και καταθέτουν μνήμες και εντυπώσεις και οι : Λευτέρης Παπαδόπουλος , Κώστας Παπαδόπουλος , Γιώργος Παπαδάκης , Θανάσης Λάλας , Ρίκα Βαγιάννη , Ανδρέας Παχατουρίδης και Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος ( δήμαρχοι Περιστερίου και Χαλανδρίου αντίστοιχα ) , Εύη Φραγκάκη και Ζωή Κρονάκη .
Mαζί τους και οι θρυλικοί χορευτές Δήμος και Ιορδάνης Αμπατζόγλου ενώ ξεχωριστή νότα στην εκπομπή αποτελεί η συνύπαρξη των κορυφαίων σολίστ του μπουζουκιού , Κώστα Παπαδόπουλου , Θανάση Πολυκανδριώτη , Μανώλη Καραντίνη και Σπύρου Ιωαννίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved